BUNUN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ACABA CİNSİ VE CİNSİYETİ NEDİR ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
D Dumo Yeni Üye 7 Ocak 2017 #1 BUNUN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ACABA CİNSİ VE CİNSİYETİ NEDİR ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Cihat Türkmen Bilgili Üye 7 Ocak 2017 #2 Çekoslavak fakat cinsiyetine emin olamadım. Erkek duruyor ama ışıksız net bir fotografı lazım.
D Dumo Yeni Üye 7 Ocak 2017 #3 Cihat Türkmen' Alıntı: Çekoslavak fakat cinsiyetine emin olamadım. Erkek duruyor ama ışıksız net bir fotografı lazım. Genişletmek için tıkla ... çek olduğuna eminseniz teşekürler
Cihat Türkmen' Alıntı: Çekoslavak fakat cinsiyetine emin olamadım. Erkek duruyor ama ışıksız net bir fotografı lazım. Genişletmek için tıkla ... çek olduğuna eminseniz teşekürler
Yavuz OYMAK Süper Üye 7 Ocak 2017 #4 Cihat Türkmen' Alıntı: Çekoslavak fakat cinsiyetine emin olamadım. Erkek duruyor ama ışıksız net bir fotografı lazım. Genişletmek için tıkla ... neye göre çekoslavak acaba bende merak ettim.
Cihat Türkmen' Alıntı: Çekoslavak fakat cinsiyetine emin olamadım. Erkek duruyor ama ışıksız net bir fotografı lazım. Genişletmek için tıkla ... neye göre çekoslavak acaba bende merak ettim.
Berşan Değirmenci Meraklı Üye 7 Ocak 2017 #5 Cihat Türkmen' Alıntı: Çekoslavak fakat cinsiyetine emin olamadım. Erkek duruyor ama ışıksız net bir fotografı lazım. Genişletmek için tıkla ... Sanki babası çek annesi yerliymiş bu yavru da daha çok babasına çekmiş gibi.
Cihat Türkmen' Alıntı: Çekoslavak fakat cinsiyetine emin olamadım. Erkek duruyor ama ışıksız net bir fotografı lazım. Genişletmek için tıkla ... Sanki babası çek annesi yerliymiş bu yavru da daha çok babasına çekmiş gibi.
Cihat Türkmen Bilgili Üye 7 Ocak 2017 #6 Yavuz OYMAK' Alıntı: neye göre çekoslavak acaba bende merak ettim. Genişletmek için tıkla ... Yapısından dolayı. Berşan Değirmenci' Alıntı: Sanki babası çek annesi yerliymiş bu yavru da daha çok babasına çekmiş gibi. Genişletmek için tıkla ... Bana da açıkçası öyle geldi fakat duruşu ve yapısı çekoslavağa daha yatkın görünüyor.
Yavuz OYMAK' Alıntı: neye göre çekoslavak acaba bende merak ettim. Genişletmek için tıkla ... Yapısından dolayı. Berşan Değirmenci' Alıntı: Sanki babası çek annesi yerliymiş bu yavru da daha çok babasına çekmiş gibi. Genişletmek için tıkla ... Bana da açıkçası öyle geldi fakat duruşu ve yapısı çekoslavağa daha yatkın görünüyor.
Cihat Türkmen Bilgili Üye 7 Ocak 2017 #8 Dumo' Alıntı: inş çek kırması değildir Genişletmek için tıkla ... Sonuçta küçük boy kuşlar ve farkeden bir şey olmuyor ustam.
Dumo' Alıntı: inş çek kırması değildir Genişletmek için tıkla ... Sonuçta küçük boy kuşlar ve farkeden bir şey olmuyor ustam.
D Dumo Yeni Üye 7 Ocak 2017 #9 Cihat Türkmen' Alıntı: Sonuçta küçük boy kuşlar ve farkeden bir şey olmuyor ustam. Genişletmek için tıkla ... çekler iri değilmi
Cihat Türkmen' Alıntı: Sonuçta küçük boy kuşlar ve farkeden bir şey olmuyor ustam. Genişletmek için tıkla ... çekler iri değilmi