Dişi kuşlar kızıştıklarında burun renkleri beyazdan kahverengiye çalar. Sizin kuşunuz anormal bir şekilde beyaz yerine maviden kahverengiye çalmış.Muhabbet kuşumun 8 9 aydır burnunun rengi koyulaştı.Eskiden maviyken şimdi daha koyu fotoğrafını ekledim.Bunun nedeni ne olabilir ?
kuş dişi olduğu için kızışmış, dişi kuşlar kızıştıklarında burun renkleri beyazdan kahverengiye geçiyorMuhabbet kuşumun 8 9 aydır burnunun rengi koyulaştı.Eskiden maviyken şimdi daha koyu fotoğrafını ekledim.Bunun nedeni ne olabilir ?
kuş dişihayır kuşum erkek.kur yapışından biliyorum boncuklara oyuncaklara.bir de alırken söylemişlerdi.burun koyulaşmasında hastalık gibi bir şey olabilir mi ?
kuş dişi.dişilerde kur yaparhayır kuşum erkek.kur yapışından biliyorum boncuklara oyuncaklara.bir de alırken söylemişlerdi.burun koyulaşmasında hastalık gibi bir şey olabilir mi ?
hocam galiba mavi derken dişilerde üstü beyaz altı hafif mavi oluyor onu söylemiştir belkiKuş kesin olarak dişi. Burun koyulaşması diye bir hastalık olmaz. Anormal bir şekilde evet kuşunuzun ceresi önceden maviymiş, bana da sorsanız ben de erkek derdim.
Yok hayır şuan eğer ceresinin üst kısımlarına bakarsan bile mavilik gözüküyor.hocam galiba mavi derken dişilerde üstü beyaz altı hafif mavi oluyor onu söylemiştir belki
Yok hocam resmi zoomlayıp baktım beyaz gibiYok hayır şuan eğer ceresinin üst kısımlarına bakarsan bile mavilik gözüküyor.
Bana daha çok solmuş mavi gibi geldi. Her göz farklı görüyor tabi.Yok hocam resmi zoomlayıp baktım beyaz gibi
![]()
aynen solmuş mavi ama koyu değil diye belki kahverengi olurken biraz gelmştir diye düşündümBana daha çok solmuş mavi gibi geldi. Her göz farklı görüyor tabi.
Burnunun kenarları mavi kuşun kendi rengi gibiBana daha çok solmuş mavi gibi geldi. Her göz farklı görüyor tabi.