Şems
Yeni Üye
Merhaba, kuşum devamlı burnunu çarpıyor ve yara yapıyor bazen kanattığı oluyor sebebi nedir ve nasıl tedavi edebilirim? 10 yaşında ve dişi. Şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederimTerramycn, bepanthane, hametan tarzı bir krem sürebilirsiniz.
Haklısınız o durumda olabilir çünkü 2-3 ayda bir aynı şeyi yapıyor sebebini çözemedik bir türlü.. Enfeksiyon için ne yapabilirim? burnunda tıkanıklık veya akıntıya hiç rastlamadım ama başka belirtileri var mı görebileceğim?Ben burnunu çarptığını sanmıyorum. Daha çok burnu tıkalı gibi enfeksiyon var gibi. Ve buda kuşu rahatsız ettiği için burnunu sürtüyo veya kaşıyor olabilir.
Haklısınız o durumda olabilir çünkü 2-3 ayda bir aynı şeyi yapıyor sebebini çözemedik bir türlü.. Enfeksiyon için ne yapabilirim? burnunda tıkanıklık veya akıntıya hiç rastlamadım ama başka belirtileri var mı görebileceğim?
Açıkcası kızgınlıkla şuan o yüzden çok hareketli yeminide iyi yiyor herhangi bir halsizliği yokKuşta halsizlik, iştahsızlık, ishal gibi belirtiler varmı?
Kuşun dışkılarınıda atarsanız iyi olur.
Açıkcası kızgınlıkla şuan o yüzden çok hareketli yeminide iyi yiyor herhangi bir halsizliği yok
Tamamdır teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinBurnuna haricen antibiyotik damla veya krem uygulanabilir. Sabah @Hayvansever03 arkadaşımızda yazar fikrini.
Tellerden dolayı burnu tıkalı mı göremedim. Daha net bir fotoğraf çekebilir misiniz?
Yazarım tabiki çok teşekkürler ilgilendiğiniz içinSağ burun tıkalı. Burun üstü kelleşme de var. Mantar ihtimali yüksek. Kel bölgeye ve burun deliğine troysd krem sürebilirsiniz. Gelişmeleri yazar mısınız? Kanamış kısma terramycn sürün.