Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
muhabbet kuşumun (namı değer Butik) burnunun son haftalarda sanki biraz turunculaştığını gözlemledim. Bu neyin göstergesidir, önceden yoktu. Öncesi ve sonrası resimleri paylaşıyorum
önceki resimde daha küçükmüş kuşunuz...ikinci resimde daha da büyümüş ve sanki biraz da kızışmaya başlamış gibi...biraz daha bekleyebilir ve yanına iyi bir damızlık erkek alabilirsiniz...kolay gelsin...ayrıca kuşunuza da maşaallah...
Tam kızıştıktan sonra(koyu kahverengi) yanına tam kızışmış bir erkek(koyu mavi cereli) aldıktan sonra yuvalık takın.
Kesefinde kalamar kemiği olsun ve eş alınca mama vermeye başlayın.
bu ne kadar tatlı bir dişi böyle Kuş seçiminde çok şanslısınız dişi kuşlar genelde korkak olurlar en ufak bir hatada tüm yaptıklarınızı unuturlar sizde bu tam tersi sanırım
Kuşunuzu aldığınızda kaç aylıktı ?
Biraz daha kahverengileşmesini bekliycem.
Eski kocasını babamlardan geri almayı düşüyorum.
Benden uzaklaşmasına hazır değilim.
Zaten kıskançlığımdan ayırmıştım çiftleri.
zorunda değilsin seninlede mutluysa... ama öylede çok mutlu olacaktır ben şimdiye kadar hiç eş kuşa sahip olmadım hep kızlarım oldu yani mecbur değilsin... bende tam tersi eş istiyorum yavru istiyorum artık