M
MelihAkln
Guest
Merhaba arkadaslar mesela benim 2 aylık yavru erkek kusum var. kafasının yanları ve alnı sarı, vucudu mavi. büyüyünce bu kusların rengi degisiyor mu acaba yoksa böyle mi kalıyor?
İlk tüy değişiminde renkgi değişir ama bu değişim siyahla-beyaz gibi olmaz.Merhaba arkadaslar mesela benim 2 aylık yavru erkek kusum var. kafasının yanları ve alnı sarı, vucudu mavi. büyüyünce bu kusların rengi degisiyor mu acaba yoksa böyle mi kalıyor?
nasıl olmaz benim kuşun kanatlarının ucu ve kuyruk ucu kar gibi bembeyazdı şimdi simsiyahİlk tüy değişiminde renkgi değişir ama bu değişim siyahla-beyaz gibi olmaz.
nasıl olmaz benim kuşun kanatlarının ucu ve kuyruk ucu kar gibi bembeyazdı şimdi simsiyah
aldığımda 1.5 - 2 aylık arasıydı benimkideBahsedilen iki aylık bir kuş.
muhabbet kuşu kirli olurmu hiç boşkaldığında paso tüylerini düzeltip temizliyortozdan ve kirden o kuşun kafesine banyoluk koy
muhabbet kuşu kirli olurmu hiç boşkaldığında paso tüylerini düzeltip temizliyor
2 günde bir banyo yapıyor hava sıckkenolur kardeşim olur
2 günde bir banyo yapıyor hava sıckken
banyo yapmasını nasıl sağlıyorsun benimki kaptan sadece su içiyor alışacağa benzemiyor?
banyolukda yapmıyor nedense ben büyük 5 lik petşişenin dibini yüksek olmayacak şekilde kesiyorum su koyuyorum içine parmaklarımı koyduğum suda çırpıyorum sese geliyor ve giriyor içine banyo yapıyor kanatlarını açıyor altlarını suya sokuyor gövdesinin altını falan sokup çırpınıyor ama gövdesinin üstüne su gelmiyor çırpındıkça ne gelirse o sonra çıkıyor dahada girmiyor hemen kurulanmak için biyere tünüyor bekliyor kurumasını bu şekilde yapıyor benimkibanyo yapmasını nasıl sağlıyorsun benimki kaptan sadece su içiyor alışacağa benzemiyor?