Büyüğü 18 günlük küçüğü 16 günlük oldu maşallah
bunları görmek için çok uğraş verdim çok duâ ettim darısı bütün bekleyenlere inşâAllah 

Maşallah yavrulardan birisi sanirim tarcin kanat. Insallah onlarin da yavrusunu almak nasip olur. Gule gule besleyinBüyüğü 18 günlük küçüğü 16 günlük oldu maşallahbunları görmek için çok uğraş verdim çok duâ ettim darısı bütün bekleyenlere inşâAllah
Ekli dosyayı görüntüle 3036 Ekli dosyayı görüntüle 3037
Bende anlamadım baba spangle gri anne soluk parçalı gri beyaz acayip olacak yavrularMaşallah yavrulardan birisi sanirim tarcin kanat. Insallah onlarin da yavrusunu almak nasip olur. Gule gule besleyin
amin inşaAllah hocamMaşallah. Tüyleri kadar ömürleri olur yeme düştüklerinide görmek nasip olur inş.
çok şükür abi inanın çok uğraştım kuşlara ve hayvanlara hiç yabancı değilim 4 yaşından 19 yaşına kadar aralıksız muhabbet kuşu besledim 6 sınıfta üretim işine iyice sardım olmadı boş yumurtalar bir türlü yavru göremedim 2011 yılında bıraktım kuş beslemeyi kursta okuduğum için 2016 başında yeniden sevdamız alevlendi abiEmeklerinizin karşılığını aldınız sonunda. Maşallah keyifle besleyin![]()
kahraman hocam ucuz aldığımı ima etmek için çıkartmadımŞimdi gördümde gerçekten o etiket nedir abi yaMaşallah
Eyvallah abi sağolasın. İnşaAllah abiKocaman kocaman maşallah sağlıkla büyüsünler
Amin abi. Aynen öyle onlara değer vermek korumak iyi bakmak çok güzel şeyler inşaAllah devamı da gelir dediğiniz gibi abi çalışmalara devamHay maşallah. Allah nazarlardan korusun. İnsan emek verip karşılığını alınca mutlu oluyor. Birde söz konusu canlılar ise daha bir mutlu oluyor. İnşallah devamıda gelir.