ArminaDalyaTürk
Meraklı Üye
Merhabalar iyi günler dilerim yaklaşık birkaç ay önce cennet papağanımda kilo kaybı gördüm. Normalde epey kilolu kuş zayıfladı. Ama enerjisinde ve ötmesinde bir problem yoktu. Şimdilerde yemleri yere döktüğünü ve fazla yemediğini fark ettim. Sabah da uykulu ve yorgun gibiydi normalde öten capcanlı kuş uyukluyordu Şimdi daha iyi görünüyor enerjik gibi ama kafesin tellerinde ve duvarda kusulmuş yem gördüm. Kursak mantarı olmasından şüpheleniyorum. Daha önce de böyle kötülemişti. Kendi kendine boş yumurta yapacağı zamanlarda. Sizce başka bir sey mi ya da triflucan mi başlayayım hemen?
İki ayrı kafeste bir çift ve bir tek sultan papağanım var. Tek olan ne yazık ki fransız tüy dökümü hastası ve bütün tüylerini kaybetti. Cennet onlarla yan yana ayrı bir kafeste duruyor ve ne yazık ki vitamin verdigim zamanlarda suluklarını aynı kaşıkla karıştırıyordum. Önlem olarak onlara da mı triflucan vermeliyim?
İki ayrı kafeste bir çift ve bir tek sultan papağanım var. Tek olan ne yazık ki fransız tüy dökümü hastası ve bütün tüylerini kaybetti. Cennet onlarla yan yana ayrı bir kafeste duruyor ve ne yazık ki vitamin verdigim zamanlarda suluklarını aynı kaşıkla karıştırıyordum. Önlem olarak onlara da mı triflucan vermeliyim?