S Sefa DEMİR Guest 11 Nis 2013 #1 Yaklaşık 6-7 aylık olarak bildiğim ingiliz muhabbet kusumun cere rengi beyaz ve pürüzlü.Acaba neden olabilir hastalık felan mı ?
Yaklaşık 6-7 aylık olarak bildiğim ingiliz muhabbet kusumun cere rengi beyaz ve pürüzlü.Acaba neden olabilir hastalık felan mı ?
Y Yücel YETİMOĞLU Guest 11 Nis 2013 #2 bazı kuşlarda zor belli olabiliyor foto koyarsanz daha net bilgi alırsınz diye düşünüyorum
S Sefa DEMİR Guest 11 Nis 2013 #3 Şuan okuldayım Eve gidince hemen koyarım.Beni korkutmaya başladı bu sıralar elimi çok ısırıyor...
S Sefa DEMİR Guest 11 Nis 2013 #7 berke ünal' Alıntı: ya daha erişkin olmamıştır ya da dişi Genişletmek için tıkla ... Erişkin diye biliyorum ve zaten gözleri tam siyah değil.. Moderatör tarafında düzenlendi: 16 Nis 2013
berke ünal' Alıntı: ya daha erişkin olmamıştır ya da dişi Genişletmek için tıkla ... Erişkin diye biliyorum ve zaten gözleri tam siyah değil..
Mert KOZALI Paylaşımcı Üye Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 11 Nis 2013 #8 Bana dişi gibi geldi doğrusu.