Oe2696
Paylaşımcı Üye
Aynısını tüy dökümünde bende kuşumda yaşadım geri çıkıyorlar merak etmeyin.Ben süreci b vitamini ile desteklemiştim.
Birşey daha sorucam dişi kuşum kucakada ve ikiside tüy döküyor sanırım şuan bı öneriniz var mı ilk kuluçkalariAynısını tüy dökümünde bende kuşumda yaşadım geri çıkıyorlar merak etmeyin.Ben süreci b vitamini ile desteklemiştim.
Yumurta maması 2 günde bir veriyorum kalamar kemiği de var. B vitamini şuan elimde yok araştırdim marul da varmış sanırım şimdi koydum kafeseTüy dökümünde b vitamini verebilirsiniz ama kuluçka bilmediğim bir konu sanırım o süreçte dişi kuş daha fazla kalamar kemiği tüketiyor kafesinizden eksikk olmasın.Yumurta maması gibi ek gıdalarla süreci destekleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
İnşallah sağlıklı bir kuluçka dönemi ve sağlıklı yavrularınız olurYumurta maması 2 günde bir veriyorum kalamar kemiği de var. B vitamini şuan elimde yok araştırdim marul da varmış sanırım şimdi koydum kafese
Teşekkür ediyorum ama ilk kuluçkalari acemiler çiftleşmeyi beceremediler tamİnşallah sağlıklı bir kuluçka dönemi ve sağlıklı yavrularınız olur![]()
trendyol üzerinden amin forte b alabilirsiniz b vitamini olarakYumurta maması 2 günde bir veriyorum kalamar kemiği de var. B vitamini şuan elimde yok araştırdim marul da varmış sanırım şimdi koydum kafese
Bu bölgedeki tüy dökümü normalmi sizce ? Derisi görünüyor çünkü daha fazla açılabilir mi yadatrendyol üzerinden amin forte b alabilirsiniz b vitamini olarak
normaldir endişe etmeyin önerdiğim vitamin ile zamanla yeniden çıkarlarBu bölgedeki tüy dökümü normalmi sizce ? Derisi görünüyor çünkü daha fazla açılabilir mi yada
normaldir endişe etmeyin önerdiğim vitamin ile zamanla yeniden çıkarlar![]()
Bide kullanımı nasıldırnormaldir endişe etmeyin önerdiğim vitamin ile zamanla yeniden çıkarlar![]()
pet shoplarda satılmıyor trendyolda bölünmüş halde bulabilirsiniz. suluğa haftada 2 kez 4 5 damla şeklinde kullanılabilirBide kullanımı nasıldır
Rica ederimPetshoplarda bulabilir miyim? 50 ml bölünmüş olarak. Teşekkür ederim cevabınız için
Söylediğiniz ürün bu değil mı??Rica ederim![]()
evet buSöylediğiniz ürün bu değil mı??
Tamamdır alıyorum şimdievet bu