mubişsever_48
Meraklı Üye
6-7 aylık sanırım tahmini tüy dökümüne girdi alnındaki çizgiler gittiKuşun kaç yaşında ya da kaç aylık biliyor musun?
Yanına başka kuş alırsam benimle ilgilenmeyi bırakır ikimizde birbirimize çok alıştık bana arkadaşlık etsin diye aldım şimdi niye böyle bişey yapayım ki benim keyfim yerimde zaten yanına başka kuş alırsam keyfim olmazKuş dişi ve kızışmaya başlamış. Yanına eş almak gibi bir zorunluluğu tabiki yok lakin eş alırsan fena olmaz hem kuşuna arkdaşlık eder hemde kimbilir belki yavru alır keyfine bakarsınKuşun ceresinde bir problem yok merak etme
![]()
Yanına başka kuş alırsam benimle ilgilenmeyi bırakır ikimizde birbirimize çok alıştık bana arkadaşlık etsin diye aldım şimdi niye böyle bişey yapayım ki benim keyfim yerimde zaten yanına başka kuş alırsam keyfim olmaz![]()
Neyse cevabınız için sağolun polemik yaratmak için bişey söylemedim zaten kendi kendinize niye alınganlık gösterdiniz anlamadım kötü bişey söylemişim gibi iyi günlerGüzel kardeşim zevk almak için illa kuşu tek beslemen gerekmez yada benim zevk alma duyularım senden daha gelişmiş1 . kuşun yanına eş alırsan aldıgın eşle birlikte kendine alıştırabilir sana olan ilgisini kaybetmezsin .2 bu şekilde evcil kuşlardan yavru alıp besleyen bir çok hobici kardeşimiz arkdaşımız var .3 ne yapmak istediğin sana kalmış buraya bir konu açmışsın bizde elimizden geldiğince yorum yaptık senin ne yapıp yapmayacağın beni ALAKADAR ETMEZ
![]()
Neyse cevabınız için sağolun polemik yaratmak için bişey söylemedim zaten kendi kendinize niye alınganlık gösterdiniz anlamadım kötü bişey söylemişim gibi iyi günler