evetmuhabbet kuşumun olduğu odanın penceresi açık ama kapısı kapalı olursa başka bir odanın penceresini açabilir miyim?
Recai hocam benim kuşumun bulunduğu oda da balkon kapısı açık fakat oda kapısıda açık kalıyor çünkü inanılmaz sıcak oluyor size anlatamam , cereyanda kalacak şekilde değil kuşum kapı ve balkon arasında değil yani ve üstüne örtü de örtüyorum etkilenmesin diye zaten hiç esintide yok yinede tedbir amaçlı kapı yarım açık bir sorun olur mu?Kuşun bulunduğu odanın penceresi açık, odanın kapısı kapalı ise sorun olmaz..
Çok sıcaksa sorun olmaz, ama havalar eserse odanın kapısı kapalı olsun.Recai hocam benim kuşumun bulunduğu oda da balkon kapısı açık fakat oda kapısıda açık kalıyor çünkü inanılmaz sıcak oluyor size anlatamam , cereyanda kalacak şekilde değil kuşum kapı ve balkon arasında değil yani ve üstüne örtü de örtüyorum etkilenmesin diye zaten hiç esintide yok yinede tedbir amaçlı kapı yarım açık bir sorun olur mu?
Tabiki hocam eserse kapalı tutuyorum fakat keşke esse cehennem gibi kuşumda çok bunalıyor bu yüzden yinede geceleri yarım olarak kapalı bırakıyorum teşekkür ederimÇok sıcaksa sorun olmaz, ama havalar eserse odanın kapısı kapalı olsun.