muhammedşevkibas
Yeni Üye
ama erkek diye aldıkTahminimdeki gibi@muhammedşevkibas
Hocam kesinkes şöyleyse böyledir diye bir durum yok. Bariz belli olan durumlar tamam da, daha küçük zaten çizgilerden, yüzünden belli. Değişime uğrayabiliyor yahut belirsiz oluyor. Bunca kişi yanılmıyordur diye düşünüyorum. Ayrıca ilginç ama petshopta "erkek" denilip "dişi" çıkan yahut aksi durumlar olabiliyor. Bir sürü örneğini gördüm.Konuşun aldığınız yerle/kişiyle.ama erkek diye aldık
gagasının üstündeki şeyde mavi yani
Kardeşim kimsenin ekmeğinde gözümüz yok ama naçizane önerimdir/düşüncemdir. Bak sana da sıkıntı vermiş. Hele bu zamanlarda. Hayvanlara da yazık. Petshoptan hayvan alma bence. Bir sürü üretici var. Sağlıklı taş gibi yavrular var. Bul birini al derim ben. O yavrucağı da geri vermek üzücü olur ama napalım artık.ya 2 kere kuşu değiştirdim bi adam akıllı bizim kuşa uygun kuş vermedi pet shop ya ....
Forumda üretici abilerimiz var onlarla iletişime geç alabilirsen onlardan al. @Levent ACAR @Ahmet ASLAN abilerimden alabilirsinya 2 kere kuşu değiştirdim bi adam akıllı bizim kuşa uygun kuş vermedi pet shop ya ....
Al dakika bir gol bir. Hediye diyor bir de adam... Kıymetini bilin olm forumun heheGel hediye ediyim güzel dişiler var seç beğen kardeşim..
knk bana erkek lazımmış sarı olan içinGel hediye ediyim güzel dişiler var. Seç beğen kardeşim..
knkm ben başka bilmiyorum öle muhabbet kuşu satan yerKardeşim kimsenin ekmeğinde gözümüz yok ama naçizane önerimdir/düşüncemdir. Bak sana da sıkıntı vermiş. Hele bu zamanlarda. Hayvanlara da yazık. Petshoptan hayvan alma bence. Bir sürü üretici var. Sağlıklı taş gibi yavrular var. Bul birini al derim ben. O yavrucağı da geri vermek üzücü olur ama napalım artık.