AhmetGülpınar
Meraklı Üye
Hayırlı olsun kardeşim darısı benim başıma inşallah
2. yumurtamızda bugün geldi1 gün arayla yumurtluyor sanırım benim çiftim
Ekli dosyayı görüntüle 16068
hayırlı olsun kardesım ınsallah yumurtalar dollenmısdır bol yavrular alırsın bızım kus gunde 1 2 kere cıftlesıor sadece benım gordugum gunduz yanlarında dılım ama gun boyu yavrulukda ara ara bakıorum kapıyı aralayıp sureklı yavrulukda artık yemlıkden beslenmıor sadece erkegı beslıyor yakındır bızım yumurtalarda poposu ııce sısdı2. yumurtamızda bugün geldi1 gün arayla yumurtluyor sanırım benim çiftim
Ekli dosyayı görüntüle 16068
hayırlı olsun kardesım ınsallah yumurtalar dollenmısdır bol yavrular alırsın bızım kus gunde 1 2 kere cıftlesıor sadece benım gordugum gunduz yanlarında dılım ama gun boyu yavrulukda ara ara bakıorum kapıyı aralayıp sureklı yavrulukda artık yemlıkden beslenmıor sadece erkegı beslıyor yakındır bızım yumurtalarda poposu ııce sısdı![]()
3. yumurtamızda bugün geldi
İnşallah senin çiftininde yumurtaları yakında görmek dileğiyle kardeşim
Ekli dosyayı görüntüle 16151
amin kardesım ınsallah yakındır beklıorum3. yumurtamızda bugün geldi
Kusum az once yumutladi ve ustunde yatior suan mutlulugumu anlatamam darisi olmayanlarin basina cildiricam mutlulukdan insallah saglikli sekilde yavrularda cikar cok fenayim yaaaaa muthis bir duygu3. yumurtamızda bugün geldi
Evet kusun resmini cekdim yumurtadan kalkmadigi icin bu sekilde cekebildim3. yumurtamızda bugün geldi
Evet kusun resmini cekdim yumurtadan kalkmadigi icin bu sekilde cekebildimmasallah yarn 2. Yumurtada gelir insallah
![]()
Evet kusun resmini cekdim yumurtadan kalkmadigi icin bu sekilde cekebildimmasallah yarn 2. Yumurtada gelir insallah
![]()
saol inşallah elımden gelenı yapıorum onlar ıcın ınsallah hayırlısıyla dunyaya gelırler kusum bugun aksam gıbı yumurtlaması lazm gun boyu cıftlesdıler dun ve bugunde ınsallah dolu yumurta sayısı cok olur saglıklı sekılde dogarlarMerak etmeyin gerekli vitaminlari ve ürünleri kafesinizde bulundurdugunuzda ve kuslariniz sağlıklı ise gerisini zamana ve ALLAH a birakin umarım yakın zamanda saglikli tatli yavru muhabbet kuslariniz olur iyi forumlar dilerim
hayırlı olsun kardesım masallah cok sevındım benım ıcın daha erken 2 gunluk yumurta bırazdaha zaman gecsın bende kontrol edıp buraya atarım ınsallah bol bol yavrularımız olur saglıklıMaşallah hayırlı olsun
Dün akşam 4. yumurtamızda geldi
Yumurtakarı kontrol ettim numaralandırma yazamadım unuttum flash ile kontrolünü sağladım ilk yumurta damarlanmaya başlamış kalp atışını bile gördüm
Maşallah hayırlı olsun
Dün akşam 4. yumurtamızda geldi
Yumurtaları kontrol ettim diğerlerinde damarlanma oluşmamış ilk yumurtada damarlanma belirlendi.
Ekli dosyayı görüntüle 16197
Ekli dosyayı görüntüle 16198
Dun 11, 11:40 sularında 2. yumurtada geldiresmini atamıorum rahatsız olmasın dıye
Ekli dosyayı görüntüle 16252
Hayırlı olsn inşallah dolu çıkar yumurtaların bizim mubişin çiftide bugün 5. yumurtayı etti kuyruğu halen daha sallanıyor kanat düşük
+Video çekeyim dedim işler yoğun aralıksız son gaz devam ediyorlar![]()
hayırlı olsun kardesım senın kuslar gun gun yumurtluyor masallah benımkı dun aksam 3. yu yapması gerekıordu henuz yapmadı bugun yapar dıe beklıorum kuyruk hala sallanıo popo sıs kanat dusuk beklıorum bakalım dun aksam cıftlesdıler 2 kere ordanda anladım yumurta gelıcek bugun ıcınde yaparlar sanırımEkli dosyayı görüntüle 16252
Hayırlı olsn inşallah dolu çıkar yumurtaların bizim mubişin çiftide bugün 5. yumurtayı etti kuyruğu halen daha sallanıyor kanat düşük
+Video çekeyim dedim işler yoğun aralıksız son gaz devam ediyorlar![]()
hayırlı olsun kardesım senın kuslar gun gun yumurtluyor masallah benımkı dun aksam 3. yu yapması gerekıordu henuz yapmadı bugun yapar dıe beklıorum kuyruk hala sallanıo popo sıs kanat dusuk beklıorum bakalım dun aksam cıftlesdıler 2 kere ordanda anladım yumurta gelıcek bugun ıcınde yaparlar sanırımMasallah 1. yumurtamın bugun 5.gunu bugun kontrol edıcem bakalım dolumu ınsallah doludur
![]()
hayırlı olsun kardesım senın kuslar gun gun yumurtluyor masallah benımkı dun aksam 3. yu yapması gerekıordu henuz yapmadı bugun yapar dıe beklıorum kuyruk hala sallanıo popo sıs kanat dusuk beklıorum bakalım dun aksam cıftlesdıler 2 kere ordanda anladım yumurta gelıcek bugun ıcınde yaparlar sanırımMasallah 1. yumurtamın bugun 5.gunu bugun kontrol edıcem bakalım dolumu ınsallah doludur
![]()
holsun kardesım benım kus 2de kaldı 5. gun bugun hala yumurta yok ama popo cok sıs kuyruk atıo cıftlesıo yumurta var bellı ama yapmadı yumurta sıkısması olabılır dıe bugun kontrol edıcem eger ole bısı varsa pet shopa goturucem hemen cok korkuorum kusum ıcın :/ilk yumurtayı Flash ile kontrol eddim bos du ikinci yumurtada damarlar var o dolu ama ilk yumurtada gariplik var içindeki sıvı sertleşmiş sanırım assagıdan yukarı çevirdim zaman tak dıe ses geliyor anlamadım ama ikincisi kesin dolu yani kızgınlık yumurtası yapmamış yumurtanın devamı gelıcek bellide endişe ediyorum kuşum içinİnşallah bugün 6. yumurtamız geldi
İnşallah kardeşim Bugün 6. yumurtamız geldi Ekli dosyayı görüntüle 16314