Kardesim 3.yumurtam da geldi 11inde ilk yumurtam bos 2.si dolu 3ye bakicam 3 4 gun sonra yumurtalarin devamida yolda hala yumurtasi var bakalim onlar nezaman gelicekİnşallah bugün 6. yumurtamız geldi
İnşallah kardeşim Bugün 6. yumurtamız geldi Ekli dosyayı görüntüle 16314
Kardesim 3.yumurtam da geldi 11inde ilk yumurtam bos 2.si dolu 3ye bakicam 3 4 gun sonra yumurtalarin devamida yolda hala yumurtasi var bakalim onlar nezaman gelicekİnşallah bugün 6. yumurtamız geldi
İnşallah kardeşim Bugün 6. yumurtamız geldi Ekli dosyayı görüntüle 16314
5.de yola ınsallah bugun yarın gelır![]()
Hayırlı olsun kardeşim bekliyoruz benim kuş düzensiz yumurtliyor karışmıyorum artık kendi haline bırakdım yeni çiftle uğraşiom es ayarlıycam die bakalımBiraz geç oldu sonraki aşamaların fotoğraflarını atamadım
Bu arada yumurtalaması dileğiyle kardeşim benm kuşların yumurtası 7 de kaldı 2 yumurta boş gözüküyor bi kaçgün daha bekliyeyim atıcam ilk yumurtadan ciyaklama sesi gelmeye başladı en yakın zamanda fotoğraflarını koymaya calısıcam
Hayırlı olsun kardeşim bekliyoruz benim kuş düzensiz yumurtliyor karışmıyorum artık kendi haline bırakdım yeni çiftle uğraşiom es ayarlıycam die bakalım![]()
Hayirliolsun kardeşim çok sevindim maşallah tüyü kadar ömrü olsunDün yumurtadan ses gelmeye başlayınca ben yavaş yavaş kırdım yumurtayı ilk yavrumuz geldi
Ekli dosyayı görüntüle 16582
Hayırlı olsun kardeşim masallah en iyisi dinlensinler zayıf düşüyorlar olum olabiliyor yumurta sıkışması olabiliyor bende kulucka bitsin dinlendircem 5 gün kaldi yavruların çıkmasına yumurta dolu 2si biri kırıldı ıcin yavru içinde olmuş malesef 1i de bosdu ilk kuluçka acemilik atmış oldular 2 yumurtadan yavru çıkar ınsallah ikiside dolu yavrular yaşıyor ınsallah sağ salim cikar4 Yavrumuz çıktı 1 yumurta kaldı diğer ikisi boş olduğundan kırdım yumurtayı yumurta malesef boş embriyo oluşmamış sarı sıvı ile karşılaştım bu arada çiftimizin ilk kuluçkası yavrular büyüdüğünde ayırıp biraz dinlendirmeyi düşünüyorum
![]()
![]()
Yeni çift aldım aceba dişide yumurta varmı fotosunu paylasim sende yorumla![]()
Saol kardesim banada var gibi gelio 1 hafta oldu alali yeni eşe atmışdim ben ama olabilir cok kurlasiorlar opusuyorlar yem kusuyor erkek devamlı dışı yemlikten pek yemioBeli hafiften şişik kuyru
Belinde hafif bi şişlik var gibi gözüküyor kuyruk düşmesi de var gibi benm dişi kuşunda belirtisi aynen bu yöndeydi yanlış bilgilendirmek istemem
Benim bugün 8. yumurtam geldi maalesef hepsi boş![]()
ilk yavru cıkdı fotografını bırakıyorum altaBeli hafiften şişik kuyru
Belinde hafif bi şişlik var gibi gözüküyor kuyruk düşmesi de var gibi benm dişi kuşunda belirtisi aynen bu yöndeydi yanlış bilgilendirmek istemem
2 yavruda geldı 1saat once Masallahilk yavru cıkdı fotografını bırakıyorum alta2 gun sonrada dıgerı cıkıcak inşallah yumurtayı kontrol eddım ısık gecmıor ıcınden komple doldugu ıcın
![]()
ilk yavru cıkdı fotografını bırakıyorum alta2 gun sonrada dıgerı cıkıcak inşallah yumurtayı kontrol eddım ısık gecmıor ıcınden komple doldugu ıcın
![]()
cok uzuldum kardesım ınsallah dıerlerı saglıklı sekılde buyur ezılmıs olabılır anne beslememıs olabılır ınsallah bıda bole bısı yasamassın ve bızde yasamayız olmassa elle besle dedın gıbı :/Bugün üzücü bir durumla karşılaştım5 yavrudan 1 tanesi ölmüş kursağı doluydu anlam veremedim 3 yavru bayaa büyüdü 4. yavru boyu küçük kalmıs kursağı boş annesi beslemiyormu diğer yavruların altında kalıyor boyu kücük kaldığı için 4. yavru umarım beslenir yoksa elle müdahale etmek zorunda kalıcam.