Karadeniz Pet

Çift Kuşlarımı Tekrar Nasıl Kızıştırabilirim

Coost

Yeni Üye
Katılım
20 Şub 2018
Mesajlar
11
Tepkime puanı
1
Öncelikle Merhabalar, benim elimde 2 çift kuşum var 1 çiftim daha önce 3 yumurta yaptı ilk yumurtalarıydı bunlar ve yumurtalarım 20 gün sonra kontrol etmem sonucu boş olduklarını öğrendim , şimdi size sorum şu benim kuşlarım şuan halen birbirleriyle iyi anlaşıyorlar kusuyorlar arada yuvaya beraber girip çıkıyorlar fakat 1. 2 haftadır bu şekildeler, yumurta mamalarını 2 günde bi veya 1 gün aralıklarla veriyorum ve kafeslerinde gaga taşları ve mürekkep balığı kemiği mevcut bunların bi miktarını daha önce kullandılar fakat şuan kullanmıyorlar , mamalarını yiyorlar ama çiftleşme gibi bi durum görmedim sizce ne yapmalıyım ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
 
mamalarının içine nijer tarçın ve keçiboynuzu tozu katın.
3 hafta süreyle nekton e ne nekton s vitamin takviyelerini kullanın bence.
 
mamalarının içine nijer tarçın ve keçiboynuzu tozu katın.
3 hafta süreyle nekton e ne nekton s vitamin takviyelerini kullanın bence.
mamalarının içerisinde nijer var ama tarcın ve keçiboynuzu kullanmıyordum ve vitaminler için bütçem pek fazla iyi değil farklı bi vitamin tavsiyeniz varmı acaba düşük bütçeli, Ve yanıtınız için teşekkürler.
 
diğer vitamin takviyelerini bilmiyorum ama içinde e vitamini olan fiyatı ekonomik vitaminleride kullanabilirsiniz. ayrıca mamaya havuç haşlanmış yumurta mor lahana tatlı kırmızı biber koyarsanız kızıştırıcı etki yapar.
 
Geri
Üst