A Abdulkadir ŞAHİN Guest 22 May 2013 #1 Surekli opusuyolar bir birlerini kasiyolar sabahta asiri derecede bagriyolar
A Abdulkadir ŞAHİN Guest 22 May 2013 #3 Bide benim kafeste tek kapi var yumurtalidi oraya taksam bu sefer yemligi degisyiremicem nasil bi sey yapmaliyim
Bide benim kafeste tek kapi var yumurtalidi oraya taksam bu sefer yemligi degisyiremicem nasil bi sey yapmaliyim
A Ahmet Yusuf TAŞ Guest 22 May 2013 #5 resim koyarsanız daha iyi anlaşılabilir kafeste yuvalık takılımı ?
A Ahmet Yusuf TAŞ Guest 22 May 2013 #7 daha yeni takmışsınız yumurtlamaları 1 ay veya daha uzun bir zamanı bulabilir benim 1 yıl oldu hala yumurtlamadılar mesela
daha yeni takmışsınız yumurtlamaları 1 ay veya daha uzun bir zamanı bulabilir benim 1 yıl oldu hala yumurtlamadılar mesela
Murat ÖZYÜREK Paylaşımcı Üye Katılım 17 Ocak 2013 Mesajlar 953 Tepkime puanı 1 22 May 2013 #8 Abdulkadir ŞAHİN' Alıntı: Bide benim kafeste tek kapi var yumurtalidi oraya taksam bu sefer yemligi degisyiremicem nasil bi sey yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... yeni bir kafes alın...3 kapısı olan...
Abdulkadir ŞAHİN' Alıntı: Bide benim kafeste tek kapi var yumurtalidi oraya taksam bu sefer yemligi degisyiremicem nasil bi sey yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... yeni bir kafes alın...3 kapısı olan...