H Hakan GÖLGE Guest 23 Ağu 2013 #1 1 çift kuşum 1 yaşını geçti 6-7 aydır birlikteler çiftleşmediler ?
Ekincan EROL Emektar Üye Katılım 25 Nis 2013 Mesajlar 1,558 Tepkime puanı 10 23 Ağu 2013 #2 Eş tutmamış olabilirler. Resim görsek daha kaliteli yorum yapabiliriz.
O Onur TÜFEKCİ Guest 23 Ağu 2013 #4 Kuşlar kızışmamıştır henüz fotoğraf ekleyebilir misinz. Yaş olaraka henüz çiftleşmeye süreleri var
H H. Mehmet YILDIZ Guest 23 Ağu 2013 #5 Hakan GÖLGE' Alıntı: Yok eşler öpüşme yem kusma kaşıma hepsi var Genişletmek için tıkla ... Kafesle fazla ilgilenme ve kuşlara çok fazla bakma yanlız kalsınlar.
Hakan GÖLGE' Alıntı: Yok eşler öpüşme yem kusma kaşıma hepsi var Genişletmek için tıkla ... Kafesle fazla ilgilenme ve kuşlara çok fazla bakma yanlız kalsınlar.
H Hakan GÖLGE Guest 26 Ağu 2013 #6 H. Mehmet YILDIZ' Alıntı: Kafesle fazla ilgilenme ve kuşlara çok fazla bakma yanlız kalsınlar. Genişletmek için tıkla ... Zaten haftada 2 kere mama veriyorum 1haftada kafesi temizliuorum2 günde birssuyunu ve yemini değistiriyorum O kadar
H. Mehmet YILDIZ' Alıntı: Kafesle fazla ilgilenme ve kuşlara çok fazla bakma yanlız kalsınlar. Genişletmek için tıkla ... Zaten haftada 2 kere mama veriyorum 1haftada kafesi temizliuorum2 günde birssuyunu ve yemini değistiriyorum O kadar