C cavusdenizli Guest 12 Eyl 2013 #1 bi dişibi erkek avru muhabbet kuşum var yaklaşık 5 aylıklar falan 2 aydır falan aynı kafesteler acaba bunlar eş tutmuşmudur?
bi dişibi erkek avru muhabbet kuşum var yaklaşık 5 aylıklar falan 2 aydır falan aynı kafesteler acaba bunlar eş tutmuşmudur?
A Aysetursak Guest 12 Eyl 2013 #2 Bunu siz anlayabilirsiniz ancak. Birbirlerini öpüyorlar mı kaşıyorlar mı? Eğer bunlar yoksa kavga ediyorlar mı?
Bunu siz anlayabilirsiniz ancak. Birbirlerini öpüyorlar mı kaşıyorlar mı? Eğer bunlar yoksa kavga ediyorlar mı?
C cavusdenizli Guest 12 Eyl 2013 #4 kaşıma öpme var fuak tefek kavgalarda var fakat yuvalığa girip çıkmıyola daha kızıştırıcı yem versem nasıl olurki?
kaşıma öpme var fuak tefek kavgalarda var fakat yuvalığa girip çıkmıyola daha kızıştırıcı yem versem nasıl olurki?
C cavusdenizli Guest 12 Eyl 2013 #5 bi tanede 9 aylık falan ayrı odada dişi kuşum var onun sesinden etkilenirmi erkek kuş?
S Süleyman Aydın Guest 12 Eyl 2013 #6 Sanmıyorum hocam 5 aylıklarsa daha zamanın olduğunu düşünüyorum daha çiftleşme için erken olduğu kanaatindeyim.
Sanmıyorum hocam 5 aylıklarsa daha zamanın olduğunu düşünüyorum daha çiftleşme için erken olduğu kanaatindeyim.
tolga arslan Meraklı Üye Katılım 5 Eyl 2013 Mesajlar 334 Tepkime puanı 0 13 Eyl 2013 #8 bnce şimdi çıkar yavruluğu en erken yumurta 3 ay sonra felan olur dişinin 8 9 aylık olması lazım