Yaşlarında 8-9 dan büyükKuşların fotoğraflarını, kafesin fotoğraflarını atabilir misiniz? Kuşların yaşı neydi?
TeşekkürlerKuluçka süresinde bu kafese 1 tünek yeterli. 3 tane su niye taktınız? 1 adet suluk yeterli. O gaga taşı denilen şey bildiğiniz alçı. Kafesten sökün takabiliyosanız mineral blok takın. Haftada 1 yumurta maması verin. Kuşları çok rahatsız etmeyin. Bir sonuç alırsınız mutlaka. 2 kuşta kızışmış zaten.
Kalamar kemiği koyayımmıKuluçka süresinde bu kafese 1 tünek yeterli. 3 tane su niye taktınız? 1 adet suluk yeterli. O gaga taşı denilen şey bildiğiniz alçı. Kafesten sökün takabiliyosanız mineral blok takın. Haftada 1 yumurta maması verin. Kuşları çok rahatsız etmeyin. Bir sonuç alırsınız mutlaka. 2 kuşta kızışmış zaten.
Kalamar kemiği zaten var diye bir şey demedim ama daha farklı bir yere assanız daha iyi olur. Değişiklikleri yapınca bir daha fotoğraf atın lütfen.Kalamar kemiği koyayımmı
selam hocam benim kuşlarda aynı. kafes büyük 2 tane tunek var acaba tek tuneğemi düşüreyim? yuvanın olduğu taraftaki tunek kalsın diğerini çıkarayımmı ?Kuluçka süresinde bu kafese 1 tünek yeterli. 3 tane su niye taktınız? 1 adet suluk yeterli. O gaga taşı denilen şey bildiğiniz alçı. Kafesten sökün takabiliyosanız mineral blok takın. Haftada 1 yumurta maması verin. Kuşları çok rahatsız etmeyin. Bir sonuç alırsınız mutlaka. 2 kuşta kızışmış zaten.
Kuşların üzerinde olduğu tüneği biraz daha aşağı, yuvalığın kapısındaki tüneği biraz daha sola çekin. 2 tünek yeterli. 1 tüneğe indirmeyin zaten kafesiniz büyük.
Kafes düzeni iyi şuan. Kuşun üzerinde olduğu şeyin ne olduğunu anlamadım. Yumurta maması ile ilgili dediğiniz anlamadım maalesef.
tamam abicim çok saolun.. yuvalığın yanındaki tuneği yani biraz yuvalıktan uzaKlastiraKuşların üzerinde olduğu tüneği biraz daha aşağı, yuvalığın kapısındaki tüneği biraz daha sola çekin. 2 tünek yeterli. 1 tüneğe indirmeyin zaten kafesiniz büyük.
Tesekkurler abicim. Yuvaliktaki tunegi yuvaliktan biraz uzaklastiraym dimi?Kuşların üzerinde olduğu tüneği biraz daha aşağı, yuvalığın kapısındaki tüneği biraz daha sola çekin. 2 tünek yeterli. 1 tüneğe indirmeyin zaten kafesiniz büyük.
Yumurta yemini Pet Shop tan alacam da markası önemlimiKafes düzeni iyi şuan. Kuşun üzerinde olduğu şeyin ne olduğunu anlamadım. Yumurta maması ile ilgili dediğiniz anlamadım maalesef.
Kuşun durduğu şey gaga taşıKafes düzeni iyi şuan. Kuşun üzerinde olduğu şeyin ne olduğunu anlamadım. Yumurta maması ile ilgili dediğiniz anlamadım maalesef.
Yumurta mamasını pet shoptan almana gerek yok yarım adet yumurtanın sarısını ez, beyazını da rendele kuşlara haftada 1 kez ver. Gaga taşınıda kaldırmanı öneririm çünkü bildiğin alçıdır. Kuşa zararı dokunabilir.Yumurta yemini Pet Shop tan alacam da markası önemlimi
evet biraz uzaklaştır.tamam abicim çok saolun.. yuvalığın yanındaki tuneği yani biraz yuvalıktan uzaKlastira
Tesekkurler abicim. Yuvaliktaki tunegi yuvaliktan biraz uzaklastiraym dimi?
tamam abicim teşekkür ederimevet biraz uzaklaştır.