RockyveCharlotte
Paylaşımcı Üye
Benimkiler sade rendelenmiş yumurta verince yediklerinden fazlasını gagasıyla savuruyorlar. Mısır unuyla bağlıyorum. Öyle düzgün yiyorlar.Rendelenmiş sade yumurta.
Benimkiler sade rendelenmiş yumurta verince yediklerinden fazlasını gagasıyla savuruyorlar. Mısır unuyla bağlıyorum. Öyle düzgün yiyorlar.Rendelenmiş sade yumurta.
Benimkiler öyle çok dökmüyor. Bazen içine havuç rendeliyorum ama şimdi kuluçkaları var diye özellikle koymadım. Kuşlar ben de olduğundan beri neredeyse hep sade yumurta verdim. Bazı üreticiler direkt rendelemeden kafese yarım yumurta koyuyordu.Benimkiler sade rendelenmiş yumurta verince yediklerinden fazlasını gagasıyla savuruyorlar. Mısır unuyla bağlıyorum. Öyle düzgün yiyorlar.
Yemeleri devam edecektir. Kuşlarda yavrulara sağlıklı bakabilmek için önce kendilerinin sağlıklı olması gerektiğini biliyorlar.Hocam valla erkeği ne zaman görsem hep yemliğe gidiyor. Umarım devam eder böyle.
Bizimkiler sarısına bayılıyor. O yemliğe yumurtayı mutfakta koyup odaya girdiğimde beni görür görmez hemen çıldırıyorlar. Koyduğum gibi ikisi de saldırıyor. Normalde 2 farklı yemlikte veriyorum tek yemlik olunca yumurtayı yemek için dadaşıyorlardı. Şimdi zaten aile Duman'dan geçindiği için tek yemlik koydum.Yemeleri devam edecektir. Kuşlarda yavrulara sağlıklı bakabilmek için önce kendilerinin sağlıklı olması gerektiğini biliyorlar.
Yumurta kuşlar için en önemli gıdalardan bir tanesi.
Lütfü ve Luna en fazla yumurtanın beyazını seviyorlar.Sizin kuşlarınız da durum nedir ?
Hiç girmedim o işlere.Geçmiş yazdıklarınızı okudum konuya sonradan dahil oldum. Bende evde tek çift bakıyorum bu sebeple bir kaç soru sormak istiyorum size. Kuşlara hiç internetten muhabbet kuşu sesi açıp dinlettiniz mi? Çünkü evde tek bakılan çiftlerin genelinde kızışma ve çiftleşme problemi oluyor sürü psikolojisinde canlılar olduğu için.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yavru obez olcak, anne besliyor bırakıyor baba besliyor.4. yumurtamızın yarın 18. günü. Anne kuş yumurtalardan hiç kalmadığından ve 1. yavru da 18. günde çıktığından yarın bütün ihtimalle kuşumuza kardeş geliyor.
Anne kuş da, baba kuş sa yavrusu ile oldukça ilgili.
Maşallah.Ne kadar güzel bir görüntü4. yumurtamızın yarın 18. günü. Anne kuş yumurtalardan hiç kalmadığından ve 1. yavru da 18. günde çıktığından yarın bütün ihtimalle kuşumuza kardeş geliyor.
Anne kuş da, baba kuş sa yavrusu ile oldukça ilgili.
Kuş cik cik ötmeye başlar başlamaz babası yuvalığa giriyor. Ben bir de ona güvenmiyordum yavruya zarar verir diye meğer bizimkisi aile babasıymış.Yavru obez olcak, anne besliyor bırakıyor baba besliyor.![]()
Dişi 19, Erkek 16 aylık.Erkek olan dişiden yaşlımı ?
İrisine ve ayaklarına bakınca daha yaşlı gibi geldi.Dişi 19, Erkek 16 aylık.
Flaş olduğunda irisi öyle çıkıyor. 13 Aralık 2019 da 4 aylık iken aldık tam olarak.İrisine ve ayaklarına bakınca daha yaşlı gibi geldi.
2. yavru az önce doğdu arkadaşlar.
Anne babası güzel besliyor neyse ki.Maşallah ilki ne hızlı büyümüş öyle yumurtanın 3 katı olmuş[emoji1][emoji3590]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3. yavrumuz bu sabah 5 gibi dünyaya geldi. Şanslıyım ki çıkışını görebildim ama telefonun şarjı bittiğinden yumurtadan çıkışını videoya çekemedim. Yavrular çok güzel gelişim gösteriyorlar.