M mehmety Yeni Üye Katılım 8 Ağu 2015 Mesajlar 36 Tepkime puanı 0 24 Ağu 2015 #1 cinsi ve cinsiyeti nedir acaba
Levent ACAR Moderatör Yönetici Katılım 8 Ara 2013 Mesajlar 17,392 Tepkime puanı 1,686 24 Ağu 2015 #2 Kuş dişi. Yerli veya çekoslavak olabilir. Avuçlamadığın ve kuşun kuru olduğu bir anda çekilmiş fotoğraflar paylaşırsan tekrar bakalım.
Kuş dişi. Yerli veya çekoslavak olabilir. Avuçlamadığın ve kuşun kuru olduğu bir anda çekilmiş fotoğraflar paylaşırsan tekrar bakalım.
M mehmety Yeni Üye Katılım 8 Ağu 2015 Mesajlar 36 Tepkime puanı 0 24 Ağu 2015 #3 Levent ACAR' Alıntı: Kuş dişi. Yerli veya çekoslavak olabilir. Avuçlamadığın ve kuşun kuru olduğu bir anda çekilmiş fotoğraflar paylaşırsan tekrar bakalım. Genişletmek için tıkla ... Levent bey yeni resimleri çektim bakabilirseniz sevinirim -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:07 -->-> Daha önceki mesaj 22:49 -- ısrarla arkadaşım erkek diyor ? ben ustalara danışayım dedim
Levent ACAR' Alıntı: Kuş dişi. Yerli veya çekoslavak olabilir. Avuçlamadığın ve kuşun kuru olduğu bir anda çekilmiş fotoğraflar paylaşırsan tekrar bakalım. Genişletmek için tıkla ... Levent bey yeni resimleri çektim bakabilirseniz sevinirim -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:07 -->-> Daha önceki mesaj 22:49 -- ısrarla arkadaşım erkek diyor ? ben ustalara danışayım dedim
K Kaan KARAN Paylaşımcı Üye Katılım 13 Şub 2013 Mesajlar 728 Tepkime puanı 1 24 Ağu 2015 #4 Kuş çekoslavak ve erkek...
Levent ACAR Moderatör Yönetici Katılım 8 Ara 2013 Mesajlar 17,392 Tepkime puanı 1,686 24 Ağu 2015 #5 Bunlarda erkek çıkmış. Demek parlamış ilk fotoğrafta.
M mehmety Yeni Üye Katılım 8 Ağu 2015 Mesajlar 36 Tepkime puanı 0 25 Ağu 2015 #6 Levent ACAR' Alıntı: Bunlarda erkek çıkmış. Demek parlamış ilk fotoğrafta. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Levent bey Çekoslavak mı çok yordum sizi kusura bakmayın -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:56 -->-> Daha önceki mesaj 00:53 -- Kaan KARAN' Alıntı: Kuş çekoslavak ve erkek... Genişletmek için tıkla ... Tşk Kaan bey
Levent ACAR' Alıntı: Bunlarda erkek çıkmış. Demek parlamış ilk fotoğrafta. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Levent bey Çekoslavak mı çok yordum sizi kusura bakmayın -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:56 -->-> Daha önceki mesaj 00:53 -- Kaan KARAN' Alıntı: Kuş çekoslavak ve erkek... Genişletmek için tıkla ... Tşk Kaan bey