Peki bu kuş egitilebilri mi sizce? Yas olarakErkek kus ve yavru 1 2 aylık mi desem 2 3 aylık mi desem bilemedim
başıdnaki çizgilerden yanılmıyorsamYaşını nereden anlayabiliriz.
Cevabınız için teşekkürler. Kuşum genellikle perdeye kacıyor. Kafesten parmagımla cıkarıyorum omzumda 2 3 saat kalıyo uctugu zaman perdeye gidiyo sebebi nedir sizce ? ayrıca kuşu aldıgımda hastaydı yeni yeni toparlmaya başladı cok sakin ve sessiz nadiren hareketleniyor yem ve su için kabarmıyor ancak bu halde sizce ne yapmalyıım?Net fotograf degiller lakin erkek ve yavru ilgilenin elbette egitebilirsiniz
2 3 saat az zaman degil ilk olarak kafes icinde kendinize alistirin guvensin daha sonra salin yuksek yerlerde daha guvende hissederlerCevabınız için teşekkürler. Kuşum genellikle perdeye kacıyor. Kafesten parmagımla cıkarıyorum omzumda 2 3 saat kalıyo uctugu zaman perdeye gidiyo sebebi nedir sizce ? ayrıca kuşu aldıgımda hastaydı yeni yeni toparlmaya başladı cok sakin ve sessiz nadiren hareketleniyor yem ve su için kabarmıyor ancak bu halde sizce ne yapmalyıım?
Cevabiniz icin tesekkur ederim . 2 3 saat omzumda hic kacmadan bekliyor istedigim zaman parmagima geliyor ancak ucmasi icin biraktigimda elimden uzerime degil perdeye gidiyor. Bu hala guvenemediginin mi gostergesi sizce2 3 saat az zaman degil ilk olarak kafes icinde kendinize alistirin guvensin daha sonra salin yuksek yerlerde daha guvende hissederler
Maşallah. Kac aylik bu şirinBenimkiyle yaşıt gibi![]()
1,5 2 aylıkmışşMaşallah. Kac aylik bu şirin
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ohhooo ilgi gosterin takla bile attiritsinizPeki bu kuş egitilebilri mi sizce? Yas olarak
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamm teşekkür ederim cevap icin[emoji2] [emoji2]Ohhooo ilgi gosterin takla bile attiritsinizben gayet 3 4 aylik kusu rahat egittim
Bir sey daha sorcam. Her kusun egitilebilirligi aynımidir ?Ohhooo ilgi gosterin takla bile attiritsinizben gayet 3 4 aylik kusu rahat egittim