Gaga rengi sürekli degisiyir bazrn tam disu diyorz acik beyaz bir renk sonra boyle hafif mavilesiyor 1 yasi da doldu konusuyor 25 kelime ogrendi bazen ele yem cikariyor buda disi istemesi demekms ama farkli fikirlere acigiz sizce?
Evett belirtiler erkek cere dışı duruyorr sagoluunBenim kusunda biraz mavimsi bende erkek sanıyodum ama dışı diye dediler ceresinden anlıyorlar ama ustalar cevap verir buna . 25 kelime dışı kuş bukadar ogrenemiyor diye biliyorum. Çok güzel kuşunuz maşallah sağlıklı beslemeler.
TabiCeresini biraz daha yakından çekebilir misiniz?
Peki ...Bana da erkek gibi geldi
Bir yasini doldurana kadar az karar degistrmedik skdk size hak veriyorum☺Dişi demiştim ama bu fotoğraftan sonra erkek diye düşünüyorum.
Muhabbet kuşunuz erkek ve tüy çıkarıyor, tüye girmiş olabilir, kuşunuza bu dönemde B vitamini verebilirsiniz ama tavsiyem günlük olarak kullanıldığı zaman bir zarar teşkil etmeyecek yem takviyelerinden birini almanızdır. Çünkü vtaminler fazla kullanıldığı zaman zengin hastalığına neden olmaktadır. Benim kullandığım marka VİTALİS tir, veterinerden temin ettiğim VİTALİS i günlük olarak kullanıyorum. Sularına ekleyerek, günlük değişimini sağlıyorum. Hem tüylerinde, hem yumurtasında, hem ishal vb hastalıklara tkarşı da önlem alıyorum. Hayırlı, sağlıklı beslemeler.Gaga rengi sürekli degisiyir bazrn tam disu diyorz acik beyaz bir renk sonra boyle hafif mavilesiyor 1 yasi da doldu konusuyor 25 kelime ogrendi bazen ele yem cikariyor buda disi istemesi demekms ama farkli fikirlere acigiz sizce?
Tamam cok sagolunMuhabbet kuşunuz erkek ve tüy çıkarıyor, tüye girmiş olabilir, kuşunuza bu dönemde B vitamini verebilirsiniz ama tavsiyem günlük olarak kullanıldığı zaman bir zarar teşkil etmeyecek yem takviyelerinden birini almanızdır. Çünkü vtaminler fazla kullanıldığı zaman zengin hastalığına neden olmaktadır. Benim kullandığım marka VİTALİS tir, veterinerden temin ettiğim VİTALİS i günlük olarak kullanıyorum. Sularına ekleyerek, günlük değişimini sağlıyorum. Hem tüylerinde, hem yumurtasında, hem ishal vb hastalıklara tkarşı da önlem alıyorum. Hayırlı, sağlıklı beslemeler.