İlknur_bjk
Paylaşımcı Üye
teşekkür ederim..peki mantarı için neler yapabbilirim?Mavi erkek yeşil dişi erkek kuşunuzda mantar var aynı kafestelerse bulaşıcı ayırın kuşları erkek 3 4 aylık gibi dişi erişkin ve kızışmış durumda
Çok çeşitli ilaçlar var mantar için ama ben viks kullanıyorum kulak çöpü ile hem gagasına hem ayaklarına sürün 3 güne birşeyi kalmazteşekkür ederim..peki mantarı için neler yapabbilirim?
Sizin kuşlarla ilgili 2 gün önce gerekenler söylendi mantar olduğuda vurgulandı siz tedavi etmek yerine halen ırk yaş cinsiyet diyorsunuz. Kuş besleyeceksen hastalıkla ilgili tedavisinde yapmalısın sonuçta onlarda canlı.arkadaşlar kuşlarım bunlar yeni aldım cinsiyetleri ve yaşları konusunda pek bir fikrim yok bide ırkları hakkında yardımcı olurmusunuz?
Kardeşim falan diye konuşma üslubuna dikkat et. Tekrar sormak istiyorsanda ayrı konu açarsın. Ve kuşta herhangi bir düzelme yok.tedavisini yapıyorum zaten kardeşim şüphen olmasın 2 gündür trosyd krem sürüyorum ırkı hakkında bilgim yok o yüzden yazdım 1 kere sorulacak diye bi kaide yok sanırım.
Çok bellikardeşim ben eczacı teknikeriyim ilacın neye iyi gelip gelmeyeceğini iyi biliyorum![]()
Sen isine bak iki gün önceki resim diyorsun yeni resim koy görelim düzelme varmı ben sadece o kuşa üzülüyorum para verip aldın diye bu şekilde anlamadan bilmeden kuşlara eziyet eden kişilere( senin gibi) tahammül edemiyorum. Madem öyle bi resim koy bende herkes önünde özürdilemesinide bilirim.hadi işine bak çok zoruna gidiyo atlamayıver benim konulara.
neyse senin gibi boş insan değiliz biz yarın nöbet var hadi hayırlı geceler sanaSen isine bak iki gün önceki resim diyorsun yeni resim koy görelim düzelme varmı ben sadece o kuşa üzülüyorum para verip aldın diye bu şekilde anlamadan bilmeden kuşlara eziyet eden kişilere( senin gibi) tahammül edemiyorum. Madem öyle bi resim koy bende herkes önünde özürdilemesinide bilirim.
Sen sazanlık yaptın başkasının konusuna atlamaklatahammül edemiyosan atlama arkadaşım konuya henüz bi iyileşme olmadı belirgin olucak kadar biz kimseyi kandırmayız merak etme ama iyieştiği zaman sana söz sen vicdan azabı çekme diye atıcam söz![]()
1 yılda kullansan o kiremle düzelmez kafan başmıyor çünkü anlama özürlüsünhttp://www.ilacweb.com/dermo-trosyd-deri-kremi/ biraz araştırda öğren senin gibi böyle gıt akıllılar yüzüne avrupa birliğinede giremiyoruzhenüz geçmedi ben niye yalan söyliyeyim hem sana hesapmı vericem birader ya
ustalığını git başka alanlarda göster bence yetersizsin
hadi kaçtım ben