hocam o bambuları nereden aldınız ? ben hiçbir markette o kadar kalın olanını bulamadım. Maksimum 2.5 mm çapında hepsi.Sizinki 5 mm gözüküyor. Nereden aldıysanız söylermisiniz
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:57 -->-> Daha önceki mesaj 22:14 --
usta ordamısınız
Arkadaş açıklama yapmış zaten kardeş üst tarafta ki yorumlara bakrasan görürsün . Marketten aldım demiş , bizzat gidip afrikadan getirmemiş yani.![]()
Bende gördüm zaten.Benim yazdığım mesajı birdaha okursanız ne demek istediğimi anlarsınız![]()
o bişey değil ben bütün çitaları kestim malzemeler hazır ama o bambu çubuklarını bulamadığım için yapamıyorumKonu sahibi de hiç online olmuyor öylece kaldı konu
![]()
İlla bambu olmasına gerek yok galiba , metal çubuklar da işinizi görebilir ama siz otantik durmasını istiyorsanız o ayrı .Bulunduğunuz yerde metro marketler zincirinin şubesi varsa oraya bir bakın derim çünkü nerde antik kuntik birşey varsa orada bulunur muhakkak.
![]()
Herkes imalata başlamış bende çıtaları kesmeye başladım çubuklar için de aşçının çöp sişlerini aşırmayı düşünüyorum...![]()
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hemen bakıyorum....
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:57 -->-> Daha önceki mesaj 11:50 --
Migros mutfak sarf malzm.reyonunda
Filpa çöp şiş 100 adet 1.95 TL..
Malzeme neden bilmiyorum bakmak lazım..
çok teşekkürler fakat o dediğiniz çöp şişlere baktım.Baya bi ince onlar
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:43 -->-> Daha önceki mesaj 12:02 --
bambuları sonunda buldum.Merak eden olursa özel mesajdan atabilirim.Burada reklam olur diye atmıyorum
Reklam olmaz paylaşın herkes yararlansın![]()