Çok fazla tüy döküyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan messevim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

messevim

Meraklı Üye
Erkek kuşum çok tüy döküyor. Özellikle kuyruk bölümünün üst tarafından. Aşağıda döktüğü tüyleri çektim, o tüylerden daha birsürü var kafeste.

Yine resimde belirttiğim yerde kuyruğun üstünde ki tüyler çok hassaslaşmış az önce iki tanesini tuttum hemen koptu yerinden.
fa2cf9d4e204eea6c9b1a8b094ad86ea.jpg

08c6fa46f28b180874a738d86b2b3e1d.jpg

JY-S3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ani ısı değişimi nedenolur havalar bir soguk hir sicak sekilde ilerlediği icin kuslarda tabi tuyndokmesi normal , tuyler cok canli olacagan dışı bişey yok bence

Yulaf ve banyo ve aranara yeşillik verin kolaylikla atlatir ,

Stres oldugu biseyde okabilir cocuk aglamasi , bagirma cagirma evdeki 2. Bir tehtitci hayvan kedi vs. Gibi seyler kuşlari strese sokar tuye girmeseler bile tuy dokerler .

Ani ısı değişimi nedenolur havalar bir soguk hir sicak sekilde ilerlediği icin kuslarda tabi tuyndokmesi normal , tuyler cok canli olacagan dışı bişey yok bence

Yulaf ve banyo ve aranara yeşillik verin kolaylikla atlatir ,

Stres oldugu biseyde okabilir cocuk aglamasi , bagirma cagirma evdeki 2. Bir tehtitci hayvan kedi vs. Gibi seyler kuşlari strese sokar tuye girmeseler bile tuy dokerler .
Isı değişiminden dolayı tüy döktükleri biliyorum ama normalde başının üstünde vs Beyaz tüyler çıkardı kalın kalın. Şu durumda kuyruk üstü tüyleri çok kolay bişekilde kopuyor. Kendiside zaten sürekli o tarafı gagaliyor.

Ayrıca benim kuşlar malesef hiç yeşillik yemiyorlar. Neden bilmiyorum.

JY-S3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri