kusmuyor. kendisini kabartmıyor. ama tüy döneminde kilo vermesi normal dediler. şimdi dal darısı gelicek. dal darıyla biraz daha kilo alır umarim. dışkıyı nasıl düzeltebilirim?Kuşunuz kusmuyor değil mi ? Bu kadar hızlı kilo vermesinin mantıklı bir açıklaması yok pek .
Normaldir evet ama 2 gr verir ama bu kadar düşüşü bilemedim.kusmuyor. kendisini kabartmıyor. ama tüy döneminde kilo vermesi normal dediler. şimdi dal darısı gelicek. dal darıyla biraz daha kilo alır umarim. dışkıyı nasıl düzeltebilirim?
1- Vitamin takviyesi yapabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 52131Ekli dosyayı görüntüle 52132
Merhaba, bu konuda sizi çok rahatsız ettim biliyorum ama bir canın yaşayıp yaşamaması benim elimde olunca neler yapmalıyım diye sizleri rahatsız etmek zorunda kalıyorum. özür dilerim.
kusun durumu şu an iyi.iştahla yedi kızıl dal darıyı. Sorularim;
1)suyuna vitamin katmalı mıyım?
2)şu an kuru maya vermeli miyim?
3) günlük ne kadar kızıl dal darı vermeliyim?
4) kuşumun dışkısında minik parçacıklar var. ne yapmalıyım?
@Ahmet TEKKE
@Recai
@yao ako
@alph
Fikirleri olanlar yardımcı olabilir mi?![]()
eklemeyi unuttum. kusuma her gün yarım kızıl dal darı veriyorum. dışkı rengi bu yüzden degisik olabilir mi?Kuşum ak darı yiyince bazen dışkıda yem oluyor(eskisi kadar sık degil) ve dışkı sarı oluyor. gece yaptığı dışkılar daha iyiydi şu an ki dışkıların bazıları yeşil ve sulu bazıları sarı ve sulu. bazende su ile ak darı çıkariyor dışkı olarak. şimdi elma verdim yeni dışkıları ekleyeceğim. dışkısı bir türlü düzelmedi nedeni nedir?
ocaktan beri kuşta bir sorun var. bi kilo alıyor bi zayıflıyor. dışkısının çevresi sulu. nasıl düzelecek bu kuş![]()
Kuşunuza sadece ak darı mı veriyorsunuz?Kuşum ak darı yiyince bazen dışkıda yem oluyor(eskisi kadar sık degil) ve dışkı sarı oluyor. gece yaptığı dışkılar daha iyiydi şu an ki dışkıların bazıları yeşil ve sulu bazıları sarı ve sulu. bazende su ile ak darı çıkariyor dışkı olarak. şimdi elma verdim yeni dışkıları ekleyeceğim. dışkısı bir türlü düzelmedi nedeni nedir?
ocaktan beri kuşta bir sorun var. bi kilo alıyor bi zayıflıyor. dışkısının çevresi sulu. nasıl düzelecek bu kuş![]()
hayır aspur ak darı karışımı artı olarak kızıl dal dari ( yan taraftaki parçacıklar elma parçası.)Kuşunuza sadece ak darı mı veriyorsunuz?
Fazla elma vermeyiniz.hayır aspur ak darı karışımı artı olarak kızıl dal dari ( yan taraftaki parçacıklar elma parçası.)Ekli dosyayı görüntüle 52213