Cremio kuşun yaşını nasıl anlarım
Benimki 1 yaş civarında. Gayet de güzel bir erkek oldu.Hafif belli oluyo sizin kuş kaç aylık resmî var mı acaba
Maşallah çok güzelmiş gerçekten ben nasıl bilicem yaşını veya ayını bilmiyorumBenimki 1 yaş civarında. Gayet de güzel bir erkek oldu.bu eski fotografı.
![]()
Teşekkürler.
Gözüne bakarsanız iris halkasından anlarsınız. Forumda mevcut yaş tahmini konusu.
Resimlerde böyle sarı çıkıyor ancak beyazları var ön tarafında lutinoya daha çok benziyor haklısınız sarı kısımlar çok daha fazla ancak beyazların da olması cremio gibi düşündürdü bana. Eski Bi resim bu ilk geldiği zamanlar beyazlıklar burda belli oluyorMaşallah güzelliğe. Ama bana Cremino değil de Lutino gibi geldi bu
Ve muhtemelen 4-6 aylık civarı.
Hayır Beşik kertmesiYani burda azcık daha Creminoya benziyor
Ayrıca yanındaki kuş kardeşi falan mı?
Hahaha iyi bariHayır Beşik kertmesibebeklikten bu yana eşi olur kendileri
Oda büyüdü koca adam oldu dün çektiğim resimleri bunlarHahaha iyi bariyanındaki 2,5-3 aylık gibi de o yüzden sordum. Belki Creminonun yaşını ortaya çıkarabiliriz diye.
![]()
Maşallah çifte güzelmiş hocamBenimki 1 yaş civarında. Gayet de güzel bir erkek oldu.bu eski fotografı.
![]()
Maşallah çifte güzelmiş hocam
Ustam yalnızlık Allaha mahsusdur yanına Albino bi hanım ile mutlu edebilirsiniz bu delikanlıyıDişiyi bugün sattım ustam. Birtek erkek kaldı. Böyle melül melül bakıyor şimdi.
![]()
Ustam yalnızlık Allaha mahsusdur yanına Albino bi hanım ile mutlu edebilirsiniz bu delikanlıyı
İnşallah keyfinize göre bi hanim bulabilirsiniz ustam, benim hanım da diğer kuşlarımla kalıyor mevcut kuş sayım 3, bu aralada büyük bi kafes yapmayı planlıyorum, onların malzemelerini toparaldıktan sonra inşallah lutino bi erkek bulabilirim 1 yaş civarında en fazlaŞimdilik böylesi benim için de iyi ustam. Baba oğul takılıyoruz.Sonrasında dediğiniz gibi albino ya da lutino bir hanımla aralarını yapacağım.
![]()
İnşallah keyfinize göre bi hanim bulabilirsiniz ustam, benim hanım da diğer kuşlarımla kalıyor mevcut kuş sayım 3, bu aralada büyük bi kafes yapmayı planlıyorum, onların malzemelerini toparaldıktan sonra inşallah lutino bi erkek bulabilirim 1 yaş civarında en fazla