Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum bugün bir muhabbet kuşu aldım ancak şimdi çok durgun boş boş etrafa bakınıyor acaba bir sıkıntı mı var değerli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
öncelikle aramıza hoş geldinizz. kuşunuzun muhtemelen bişeyi yoktur daha eve alışma evresinde yavrucağın bi resmini koyarsanızz dahada çok yardımcı olabilirizz
Öncelikle arkadaşlarımız da söyleyecektir tünekler plastik onları tahta tüneklerle değiştirin
elinizle besleyebilirsiniz su-yem yavaş yavaş size alışacaktır
vitamin konusunda da buradaki herkes farklı bir vitamin kullanıyor ama sonuç olarak kuşunuzu dinçleştirecektir hasta gelmiş olabilir korkuyordur şimdi yeni ortam ...siz ilgilendikçe kendine gelecektir
Arkadaşım aramazı hoş geldiniz gerçekten güzel bir kuşunuz var maşşallah durgun olması normaldir.Daha ortama alışamamıştır.Bu arada arkadaşın dediği gibi tünek plastik tahta ile değiştir derim ben çünki hem daha yararlı hemde tırnak büyümesini engelliyor.