değişen ishal sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İmd8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İmd8

Yeni Üye
6 gün önce yeşil ishal şeklinde idi dışkısı

fark edince vitamin ,probiyotik , mineral koydum suluğuna 3 gün yeniledim
ondan sonraki sularına limon damlattım ve verdim
dışkısı dün kontrol ettiğimde
https://hizliresim.com/8gths8s bu şekilde idi bazen katı yapıyordu.
güncel olarak durumu bu
https://hizliresim.com/cb11rwd
iştahında sorun yok gibi yem yiyor
tedavi için ne önerbilirsiniz düzelmesi için

İlk uygulanması gereken şey iç parazit kürü. Ense damlası olabilir, suya katılan bir ilaç da alabilirsiniz vetrinerden. Kabarma halsizlik kusma vs var mı ?

İlk uygulanması gereken şey iç parazit kürü. Ense damlası olabilir, suya katılan bir ilaç da alabilirsiniz vetrinerden. Kabarma halsizlik kusma vs var mı ?
elimde kontil vardı önceden siz nasıl kullanılacağını demiştiniz aynı yöntem ile verdim .
https://hizliresim.com/fy5kops dışkısı bugün kontrol ettiğimde buna döndü .
kabarma veya kusma görmedim şuana kadar ama halsizlik var görünüyor. yem yemesinde fazla sorun yok gibi .

3 gün üstüste probiyotik verip 3. Gün akşamı 5-6 dışkı paylaşın.

Dışkılar karaciğer veya böbrek rahatsızlığı yayaşayan kuşun dışkılarına benziyor. Yanlış hatırlamıyorsam daha önve konunuz vardı bu kuşla alakalı. Ordan devam edin ki kuşun öyküsünü bilelim.

Dışkılar karaciğer veya böbrek rahatsızlığı yayaşayan kuşun dışkılarına benziyor. Yanlış hatırlamıyorsam daha önve konunuz vardı bu kuşla alakalı. Ordan devam edin ki kuşun öyküsünü bilelim.
evet nisan başında yine konu açmıştım sizin yardımız ile kuş düzelmişti
https://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/dengesiz-diski.98679/ konusuda buydu.
kısaca önceki sıkıntıyı anlatayım uzun süredir 6-7 civarı bu sorunu çözmek için birden fazla kez konu açtım.
bundan önceki konuda yine benzer dışkılar alıyordum .siz karaciğer sorunu var demiştiniz ve tedaviyi nasıl yapıcamı anlatınız Avicare sylmarin başlamıştık kuşta uzun süre kullandım düzelince bıraktımdı kuşta sorun kalmayınca daha fazla kullanımda sorun olur diye

Kuşa daha önce karaciğer teşhisi koyduğumuzu neden söylemiyorsunuz ? Yanılıp antibiyotik önerebilirdik buda kuşu bir açmaza sokar daha beter ederdi.

Ne kadar doz ne kadar süre neler kullanıldı kuşa bunu bir özetler misiniz ?

Kuşa daha önce karaciğer teşhisi koyduğumuzu neden söylemiyorsunuz ? Yanılıp antibiyotik önerebilirdik buda kuşu bir açmaza sokar daha beter ederdi.

Ne kadar doz ne kadar süre neler kullanıldı kuşa bunu bir özetler misiniz ?
haklısınız bu konuda benim hatam ,kuşta yeşil dışkı görünce bakteri kaynaklı sandım biraz karaciğer rahatsızlığının iyileştiğini düşündümdü ondan dolayı aklıma gelmedi .
nisan 10 unda almıştım karaciğer ilacını mayıs sonuna kadar kullanmış olmam lazım kuş düzelmişti birazda kilo almıştı durumu iyi di yani .
siz üst üste kullanın demediğiniz günler hariç 2 günde bir verdim aksatmadan o dönem baya bi yeşillikte yedirdim kuşa öneriniz ile

Ben size takviyeyi kesin dediğimi hatırlamıyorum. Siz kendi kendinize iyileştiğini düşünüp kesmişsiniz. Karaciğer takviyesi ve enzimli probiyotiğe devam edin. Arada elektrolit de verin örneğin alır almaz 2 gün üstüste elektrolit verin probiyotikle birlikte.

karaciğer takviyesini ilk başta 2 gün aralıklarlamı yoksa 5 gün üst üstemi kullanayım . elektrolit olarak karbonat sanırsam kastetdiğiniz mercimek tanesi kadar eklesem uygunmudur? bide nde sıklıklıkla vermem uygun olur 2 gün sonra

5 gün üstüste kullanın powerchol'ü. Elekteolit için profesyonek bir ürün alsanız daha iyi ama mümkün değilse en azından tam suluğa mercimek kadar karbonat katın. ( kabartma tozu değil ama )
Powercoholü sürekli olarak haftada 2 gün yarım suluğa 10 damla kışın 15 damla katarak verin.

5 gün üstüste kullanın powerchol'ü. Elekteolit için profesyonek bir ürün alsanız daha iyi ama mümkün değilse en azından tam suluğa mercimek kadar karbonat katın. ( kabartma tozu değil ama )
Powercoholü sürekli olarak haftada 2 gün yarım suluğa 10 damla kışın 15 damla katarak verin.

powerchol yerine Avicare sylmarin almıştım daha hızlı ulaşmak için Avicare sylmarini günde 2 defa sabah akşam 2 damla olarak veriyordum aynı oranda kullansam sorun olurmu

Sabah akşam 1 damla şeklinde 10 gün kadar her gün kullanın. Sonra gün aşırı vermeye başlarsınız. İyileşti diye düşünüp ortadan kaybolmayın sık sık gelişmeleri yazın takipte kalalım

baya geç cevaplıyorum kusura bakmayın bir kaç veteriner kliniğine sorduğumda bulunmadığını ama kuşlarla ilgilenen bi veteriner önerdiler orada bulursun dediler oradan aldım
Estağfurullah ne kusuru,internetten baktım bulamadım da.Şifa olsun minnoşa.

Bugün veya dün,fazla su tüketti mi veya sebze meyve verildi mi?

Geri