dengesiz dışkı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İmd8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Avicare'nin sylmarin ürünü vardı oda olabilir.

Avicare'nin sylmarin ürünü vardı oda olabilir.
avicare silybum marianum buldum bügün deve dikeni içerekli kuşa hangi ölçüde vermem gerekli sizce ?
veteriner 2 damla ile + 2 damsu su şekline verin dedi kutusunda 50 gr için günde 2-3 kez 1 damla içme suyu ile diye diyor .

Sabah 2 akşam 2 damla şeklinde olabilir.

Sabah 2 akşam 2 damla şeklinde olabilir.
ayın 10 undan beri avicare silybum kullandım kuşta düzenli şekilde dışkısı düzeldi ve kuşun sindirimi hızlandı.yağlandı kemik çıkıntılarıda kısa zamanda kapandı.çok az ishal dışkılıyor dün kuşa ilacı vermeyi kestim sizden öneri almak için kullanmaya devam mı etmeliyim? veya başka birşey önerecekmisiniz

5 gün daha üstüsteverin sonra iki günde bir vermeye başlayın. Bir sürede öyle devam edin.probiyotik yine her gün

5 gün daha üstüsteverin sonra iki günde bir vermeye başlayın. Bir sürede öyle devam edin.probiyotik yine her gün
merhaba sürekli muhabbet kuşunda sürekli ishal oluyor diye size danışmıştım kuşa dediğiniz gibi vermeye devam ettimdi kuşta sorun kalmamıştı ben 1-2 haftadır düzensiz şekilde günde 2 damla verdim.
kuşta ishal oluyordu tektük yine 1 haftadır. tüy dökümüde vardı ayrıca probiyotik ve vitamin verdim extradan
2-3 gündür resimdeki gibi oldu
https://hizliresim.com/gway0ka
kuş karaciğer ilacındamı yoksa seyrek olan tüyden dolayı üşütmesinden dolayı mı böyle oldu sizce

Karaciğer ilacına 2 günde bir devam edin. 3 gün üstüste ikisini birlikte kullandıktan sonra 1 gün powerchol bir gün probiyotik şeklinde sürekli şekilde devam edin tam düzelme olana kadar. Dışkı eskiye oranla iyi bu arada. Gerçi tek dışkıyla değerlendirme yapmak yanlıştır. İsal başlamadan önceki dışkı resimleri varsa onları da paylaşın.

Geri