Doğukan Hazar
Emektar Üye
Arkadaslar bahcede 2 bucuk metreye 2 metrelik yani 5 metrekarelik depo var fotograflarda goruldugu uzere. Oraya 3 cift kusumu koysam acaba kuslara bisey olur mu ? Simdi havalar sicak ama havalar sogudugunda isitmak icin ne kullanmak ekonomik olur veya yalitim yapsam isitma olmaksizin hastalanmadan yasaybilirler mi? tek kat betopan malzemesiyle yapilmis bi depo. hic bir yerden kedi-fare gibi hayvanlarin girme sansi yok buraya. Bir de kac tane kuşa kadar randimanli-saglikli bir besleme yapilabilir ?
Ikinci soruma gecersem evcil olan kusuma lora konusturucu kus yemi aldim. Acikcasi konusturma etkisi oldugunu dusunmuyorum ama denemek istedim. 150 gr yemi 5 liraya aldim petshoptan cok pahali geldi acikcasi. Ama taneleri iri iri. Diger yemlerin yuzune bakmiyor kereta. boyle iri taneli biraz daha ekonomik olan guzel kus yemi onerileriniz varsa bekliyorum. Bir de kuyu suyu acaba hayvana dokunur mu ? Hemen yaninda kuyu var su da gayet temiz. Bahceyi sulamak icin kullaniyoruz kuslara dokunur mu ?
Yem de bu

Ikinci soruma gecersem evcil olan kusuma lora konusturucu kus yemi aldim. Acikcasi konusturma etkisi oldugunu dusunmuyorum ama denemek istedim. 150 gr yemi 5 liraya aldim petshoptan cok pahali geldi acikcasi. Ama taneleri iri iri. Diger yemlerin yuzune bakmiyor kereta. boyle iri taneli biraz daha ekonomik olan guzel kus yemi onerileriniz varsa bekliyorum. Bir de kuyu suyu acaba hayvana dokunur mu ? Hemen yaninda kuyu var su da gayet temiz. Bahceyi sulamak icin kullaniyoruz kuslara dokunur mu ?
Yem de bu

Son düzenleme: