Devamlı başağı durma ve ciyaklama

Maşallah iyi görünüyor. Ayrıca çok da tatlı. Ona plates'e başlaması gerektiğini söyleyin :)
Şaka bir yana mutlaka zayıflamalı. Diyet + spor ve carnispeed desteği 👍

Maşallah iyi görünüyor. Ayrıca çok da tatlı. Ona plates'e başlaması gerektiğini söyleyin :)
Şaka bir yana mutlaka zayıflamalı. Diyet + spor ve carnispeed desteği 👍
Çok teşekkürler.
Evet spor yaptırıyorum. Devam edeceğiz. Zayıflayacak.
Carnispeed nedir?
Bu arada 14 gündür Powerchol ve Prozim kullanılıyorum. Bunu ne zaman bitireceğiz?
Bitirdikten sonraki süreçte neler kullanacağız?

Uzun bir süre powerchol devam edeceksiniz tam iyileşene kadar. Carnisspeed carnitin proreini içeren bir takviye yağ yakmada yardımcıdır

Uzun bir süre powerchol devam edeceksiniz tam iyileşene kadar. Carnisspeed carnitin proreini içeren bir takviye yağ yakmada yardımcıdır

Tamamdır. Çok teşekkür ettim. Carnispeed siparişi verdim.

Carnispeed gelene kadar her gün powerchol vermeye devam edeceğim o zaman.
Carnipeedi kaç gün kullanacağım, devamlı mı haftanın belirli günleri mi?
Carnispeed ile powercholü aynı anda aynı suluğa koyabilir miyim?

Çok soruyorum kusura bakmayın ama yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

Merhabalar.

Carnispeeed siparişim geldi.

Şu anda tedaviyi nasıl ilerleteyim

Hangi ilaçtan kaç gün vermem gerekiyor.

Bu arada tüye girdi. Biraz iştahı kapandı. Bugün sadece vitamin verdim. Gerwit. 3 gün vereyim diyorum.

3 gün üstüste vermeyin. Haftada 2 kez kullanın. Dozu da önerilen dozdan biraz az kullanın.
Powerchol ve probiyotik her gün verin. 2 günde bir ek olarak carnispeed katın suya. Carnisspeed katmadığınız 2 gün de gerwit katabilirsiniz.
Yani 2 li 3 lü karışımla devam edin 15 gün kadar sonra gelişmeleri yazarsınız. Egzersiz de yaptırın bol bol uçsun.

3 gün üstüste vermeyin. Haftada 2 kez kullanın. Dozu da önerilen dozdan biraz az kullanın.
Powerchol ve probiyotik her gün verin. 2 günde bir ek olarak carnispeed katın suya. Carnisspeed katmadığınız 2 gün de gerwit katabilirsiniz.
Yani 2 li 3 lü karışımla devam edin 15 gün kadar sonra gelişmeleri yazarsınız. Egzersiz de yaptırın bol bol uçsun.

Tamamdır teşekkür ederim. Hemen bir takvim yapayım :)

Geri