Kuşlar için üretilen kaliteli bir üründür, içeriği kuşların sindirim sistemlerine zarar vermeyecek şekilde ayarlanmakta rahatlıkla kullanabilirsiniz.Arkadaşlar konu başlığında belirttiğim probiyotiğin içerisinde laktoz var kuşa bir zararı olur mu
Orta karar bir probiyotik.Ben fayda ya da zarar görmedim.Uzun süre kullanmıştım şimdi başka ürüne geçtim.Arkadaşlar konu başlığında belirttiğim probiyotiğin içerisinde laktoz var kuşa bir zararı olur mu
Faydadan kastınız nedir acaba gözle görülür nasıl bir değişim olması gerekliOrta karar bir probiyotik.Ben fayda ya da zarar görmedim.Uzun süre kullanmıştım şimdi başka ürüne geçtim.
Fayda derken,örneğin hafif bozulan dışkıları toparlaması gerekir probiyotiklerin,o anlamda hiç değişiklik görmedim.Şu an Röhnfried entrobac kullanıyorum.Bölünmüş olarak alıyorum orijini 600 gr çok fazla.Kullandığınız probiyotikler hangileri internette çok ürün var ama içerik olarak hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum
Kullandığınız probiyotikler hangileri internette çok ürün var ama içerik olarak hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum