Dinlenmeden yine.

Berrin YASMİN

Emektar Üye
Kuşlarımın 2 tane yavrusu var büyük yuvadan atlıyalı 4 5 gün küçük olan yavrumda 2 3 gün oldu ama yem kırmayı biliyorlar mı bilmiyorum ama küçük olan yavru devamlı kafes ttabanında daha tünekte bile durmayı bilmiyor anne tüyleri yolmuştu yavruların demekki yumurtlucaktı o yüzden yoldu yavruların tüylerini ve dinlenmeden dün yine 1 tane yumurta geldi erkek saglam olduğunu biliyordum ama dişinin bu kadar hızlı çıkcagını beklemezdim yavruları ayırsam mı acaba birde mama yapmaya devam ediyorum ve büyük olan yavru 28 aralık küçük olan yavruda ya 31 aralık yada 1 ocak

Mamaya sürekli devam ettiğiniz için kuşlar kızışkın oluyor ve bir sonraki kuluçka süresi kısalıyor.

Benim kuşlar da öyle, böyle olursa nasıl dinlendirecez bu kuşları :)

Hayırlısı olsun yavrular yem kırmayı öğrenmiştir yuvadan atladıysalar benim fikrim ayırın çünkü yumurtlamışlar dişiniz siz yokken yavrulara zarar verebilir Allah esirgesin

Hayırlısı olsun yavrular yem kırmayı öğrenmiştir yuvadan atladıysalar benim fikrim ayırın çünkü yumurtlamışlar dişiniz siz yokken yavrulara zarar verebilir Allah esirgesin
Teşekkür ederim bugün ayırdım kafes tabanına yem döktüm biraz kùçük olan yavru daha tùnekte bile duramıyor mama da yaptım kafese koydum bakalım ne olcak.

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:47 -->-> Daha önceki mesaj 10:49 --

Bi kaç tane kafes tabanında kabuk gördüm ama kursaklar boş sanki...

Son düzenleme:
yavrumun 1 tanesini sevdigm bi abla var o istedi hediye ettm 35 günlükken ayrıldık ve üzüldüm :(

Dişinin tekrar yumurtlamasında bi sorun olmaz yavruların yem kırıp kırmadıklarını su içip içmediklerini iyi gözlemleyin, küçük yavruda 40 günlük olmuş, ayırmazsanız dişi dövebilir, yavruları.

Dişinin tekrar yumurtlamasında bi sorun olmaz yavruların yem kırıp kırmadıklarını su içip içmediklerini iyi gözlemleyin, küçük yavruda 40 günlük olmuş, ayırmazsanız dişi dövebilir, yavruları.

yavruları ayırdım ve küçük yavruyu hediye ettim sevdiğim bi ablaya büyük yavrumda annemlerde eğitmek istedikleri için onlara verdim gerçi annemlerle aynı binayım büyük olan yavru yeşil ve erkek küçük olan yavrunun cinsiyetini bilmiyorum ama dişi gibiydi.bu arada çok teşekkür ederim.

dinlendirmek istiyorsan yumurtalari al altindan ama dinlendirmek istemiyorsan onlari bekliceksin ve disi kus ust uste yatigindan yorulacakdir.

Maşallah, ellemeyin çıkartsın iki kuluçkadan bir şey olmaz, daha ikinci kuluçkası. Kafesin dibine yumurtlamamıştır bu sefer inşallah.

Geri