Dişi Kuş Folluğu Kemiriyor

anormal bir şey görmedim. ilk mesajdaki durumlar devam ediyor. Folluğu kemirme, folluk altlığını dağıtma, önceki dönemki gibi yumurta kırmaya da başladı. Yarın yine yumurtlama dönemi. bakalım onu da kıracak mı
 
Probiyotik aldınız mı
 
Sadece multivitamin veriyorum. haftada 1 kere de elma sirkesi ekliyorum sularına
 
az önce 1 tane yumurta gördüm follukta. erkek dişiyi dışarı atıyor. bu zamana kadar dişi kırıyor diye düşünüyordum hareketlerinden ama yumurtayı bu arkadaş da kırıyor olabilir. yumurtayı şimdilik çıkardım kırılmadan. erkeği ayırmam lazım mı ve ya nasıl bir yol izlim?
 
Erkeği ayırın ama kafesler bitişik olsun. Bakalım bir sonraki yumurtada kırılacak mı ? Ama tahminime göre dişi kırıyor stresli çünkü.
 
Kuşlara glisin ( insanlar için olan ) ve enzim içerikli probiyotik takviyesi yapın. Odalarında onlara stres yapacak bir etken var mı diye düşünün.
 
Geri
Üst