Bide dişi kus kuyruğunu sürekli aşağı yukarı oynatıyor dışkısı da normalden 3 4 kat büyüdüArkadaşlar merhaba dişi kuşum sürekli yuvada bu ara çiftleşmeye çalıştıklarına 2 kere şahit oldum dişi kuyruğunu kaldırdı ama erkek sadece ayağını atabildi üstüne çıkamadı sizce yumurta var gibi mı dişi kuşumda ?Ekli dosyayı görüntüle 54476
yandan çekerseniz daha rahat anlaşılır aslında.Hocam teşekkür ederim kafeste mineral blok kalamar kemiği kuş kumu var 3 günde bir yumurta maması yapıyorum. Görselde ki durum sizde ne gibi duruyor çok elime almak ürkütmek istemiyorum bide kuyruğunu aşağı yukarı sallaması da yumurta belirtisi mi farklı bı rahatsızlık da veterinere götüreyim ?
Video nasıl yükleniyor bilmiyorum malesef beceremedimKuyruk sallamasını aşağı yukarı tik tak gibi çok hızlı bir şekildeyse uçarken nefes nefese kalıyorsa ve kafeste vik vik ses çıkarıyorsa solunum yoluyla ilgili rahatsızlıkları olabilir diye paylaşım yapılıyor sitede.Onun için gözlemleyip video paylaşmanız daha sağlıklı olur şayet bu tarz belirtiler mevcutsa.Yumurta varsa popo çevresinde şişlikle kendisini belli eder keyifli olduğu bir an strese sokmadan hafifçe kontrol edebilirsiniz.
streamable.com dan deneyebilirsinizVideo nasıl yükleniyor bilmiyorum malesef beceremedim
Hocam bukadar çekebildim izin vermiyor kerata ,Hstreamable.com dan deneyebilirsiniz
Hayırlısı olsun yumurtanın gelmesini bekleyelim dicem ama bi taraftan önlem için @yao ako @Recai SULAMİS @CallejonHocam daha bugün başladı kuyruk oynatması dişinin kuşlar 2 haftadır beraber
İnşallah birşeyi yokturEvet videoda yükledim merakla bekliyorum yorumlarını