Merhaba, dişi kuşumun çok fazla yuvalıkta vakit geçirdiğini gördüm ama her seferinde eşini yuvalığa sokmuyor ve şu sıralar eşine fazla saldırgan davranıyor. Ayrıca dışkısı anormal derecede büyük, sorun nedir, veterinere gitmeli miyim?
Merhaba, dişi kuşumun çok fazla yuvalıkta vakit geçirdiğini gördüm ama her seferinde eşini yuvalığa sokmuyor ve şu sıralar eşine fazla saldırgan davranıyor. Ayrıca dışkısı anormal derecede büyük, sorun nedir, veterinere gitmeli miyim?
Hayır hocam kuşun. Yumurtalı. İlişme yuvaya dışkı yapmadığı için tutuyor dışarıya çıkınca bu yüzden fazla yapıyor. İlişmeyin rahatsız etmeyin sadece takviye gıda verin. Yumurtlar bi kaç gün içinde. Kuluçkada [emoji106] ve herşey normal. Fotoğraf atarsanız daha iyi anlarız dışkısını çekin kuşu tünekteyken fiziğini çekebilerseniz bakalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belli olur mu attığımdan?Hayır hocam kuşun. Yumurtalı. İlişme yuvaya dışkı yapmadığı için tutuyor dışarıya çıkınca bu yüzden fazla yapıyor. İlişmeyin rahatsız etmeyin sadece takviye gıda verin. Yumurtlar bi kaç gün içinde. Kuluçkada [emoji106] ve herşey normal. Fotoğraf atarsanız daha iyi anlarız dışkısını çekin kuşu tünekteyken fiziğini çekebilerseniz bakalım.
Belli olur mu attığımdan?
Gün boyunca dışarıda olurlar, bu saati azaltmalı mıyım?![]()
Bu fotodaki gibi Kanatları düşük ve sırtında şişme varsa. Yumurta vardır ki söyledikleriniz bile kuşunuzun şuan kuluçkada olduğunun göstergesi.
Yuvadanuzun kalması yumurtlama yakındır demektir. Rahatsız olurlaraa yumurtayı kırarlar çok dikkat edin rahatsız etmeyin[emoji106]
Kuluçkada olan kuşlar kafesten dışarı çıkarılmaz.Kad
Gün boyunca dışarıda olurlar, bu saati azaltmalı mıyım?
Çok teşekkürler.Kuluçkada olan kuşlar kafesten dışarı çıkarılmaz.
Kafesin ve kuşların tam fotoğraflarını atabilir misiniz?Çok teşekkürler.![]()
Atmıştım üstte, oradan bakabilirsiniz. Hâlâ yuvalıkta vakit geçirmeye ve büyük dışkılamaya devam ediyorKafesin ve kuşların tam fotoğraflarını atabilir misiniz?