Dişi kuşum bu aralar halsiz kanatları düşük hamile olabilir mi?

Hakan0106

Meraklı Üye
arkadaşlar kuşum bu aralar halsiz kafesin kapısı açık o genelde yuvalıkta takılıyor erkek dışarı çıkıyor ve erkek kuşumun dişi kuşumun kuyruğuna bastığını görüyorum 8 9 aylıklar hamile olmasının belirtileri nelerdir dediğim gibi kanatları düşük başka neye bakmalıyım

Karın kısmında şişlik de var mı ? Bir videosunu paylaşın

Video paylaşın yorum yaparız
selçuk hocam bir sorum var erkek kuşum dişi kuşun üstüne çıkmaya çalışıyor ama dişi kuş üstünden atıyor kaçıyor sonra bir anda erkek kuşum 2 kanadını açıp dişiye hareketler yapmaya başladı üstüne dövüyor mu çiftleşmeye mi çalışıyor anlamıyorum ama üstüne çıkmaya çalışıyor kesinlikle sebebi nedir

selçuk hocam bir sorum var erkek kuşum dişi kuşun üstüne çıkmaya çalışıyor ama dişi kuş üstünden atıyor kaçıyor sonra bir anda erkek kuşum 2 kanadını açıp dişiye hareketler yapmaya başladı üstüne dövüyor mu çiftleşmeye mi çalışıyor anlamıyorum ama üstüne çıkmaya çalışıyor kesinlikle sebebi nedir
Normal kurlaşma süreci önemsemeyin. Hareketlerinde çok anlam aramaya gerek yok.

Takviyelerini yapın bu ara ve uçmalarına izin verin hatta yorulsunlar bir kaç gün. Olası yumurta sıkılmasını engellemesi açısından. Takviye dozunu da abartmayın ama.

Takviyelerini yapın bu ara ve uçmalarına izin verin hatta yorulsunlar bir kaç gün. Olası yumurta sıkılmasını engellemesi açısından. Takviye dozunu da abartmayın ama.
selçuk hocam kusura bakma çok soru sordum bir sorum daha var şimdi kafeslerini açtım dişi kuşum yuvadan çıktı uçmaya çalıştı ama direkt yere düştü sonrasında kafese geri uçmaya çalıştı yine uçamadı hamile galiba kanatlar düşük kuyruk düşük uçamıyor ve yuvalıktan neredeyse hiç çıkmıyor biraz iştahı da tam yerinde değil gibi ama sarı daldarı verdim yedi erkek kuşum rahat enerjisi iştahı uçması yerinde

Uzun süre uçmamasından kaynaklı bir durum. Ara ara az da olsa uçsun nefesi açılsın. Yumurtlaması kolaylaşır. Ama yaralanmasın tabi ona da dikkat etmelisiniz. Probiyotik de verin. Dal darı değil de keten tohumu verin bu sıralar hatta genel olarak verin.

Uzun süre uçmamasından kaynaklı bir durum. Ara ara az da olsa uçsun nefesi açılsın. Yumurtlaması kolaylaşır. Ama yaralanmasın tabi ona da dikkat etmelisiniz. Probiyotik de verin. Dal darı değil de keten tohumu verin bu sıralar hatta genel olarak verin.
hocam keten tohumu nerede bulunur bilmiyorum maalesef probiyotik bulursam kesinlikle alacağım 3 petshop gezdim yine bulamadım şimdilik daldarı ve o dediğim vitamin ile idare etmeye çalışacağım mamalarıda vitaminliydi bu arada söylemiştim sanırsam

hocam keten tohumu nerede bulunur bilmiyorum maalesef probiyotik bulursam kesinlikle alacağım 3 petshop gezdim yine bulamadım şimdilik daldarı ve o dediğim vitamin ile idare etmeye çalışacağım mamalarıda vitaminliydi bu arada söylemiştim sanırsam
Dal darı tavsiye etmem. Probiyotiği online sipariş edebilirsiniz.

hocam son bir soru sorayım kusura bakma çok soru sordum yuvalık şekli böyle içinde folluk yok talaş döktüm sadece o kadar bu yuvalık iyimi sizce
dOYgnMy5.jpg

Yuvalıkta sorun yok da folluk koysaydınız keşke .

Geri