Dişi kuşum çok hasta

Tümör ihtimalide yüksek bana göre. Eğer tümör varsa ameliyatla alınması gerekiyor. İnternetten bu tarz ameliyat yapan veterinerleri araştırın. Size yakın varsa götürün mutlaka..
Merhaba hayvansever3,
Bugün OMÜ Hayvan Hastanesine götürdüm, iki kez ultrason ve bir kez de röntgen çektiler. Tümör demediler ancak bağırsak fıtığı teşhisi koyarak reçete verdiler. Morarmayı ben de sordum, başta böyle değildi. Fıtıktan dolayı baskının etkisiyle kılcal damarlarda çatlama olduğu için morardığını söylediler. Umarım en kısa sürede şifa bulur.
Selamlar,
kiyamam cocugun hali beni çok üzdü. egzotik hayvanlardan anlayan bir veterinere mutlaka götürün ihmal etmeyin ve cok zaman kaybetmeyin zaten 2 ay oncesinden belirtiler basladi demissiniz, bir an once iyileşsin yavrucak
Merhaba bilgejameson,
İlginize teşekkür ediyorum. Evet 2 ay öncesinde başladı, Atakum'daki özel veteriner kliniğine 4 kez gittik. 7'şer günlük iki farklı antibiyotik, multi vitamin ve bağırsak düzenleyici kullandık. Sizlere de danışmak için dün ilk kez bu sitede yazdım. Egzotik hayvanlar tedavisi için OMÜ Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesini aradım, sağolsunlar çok güzel de ilgilendiler. Umarım tez zamanda şifa bulur.
Selamlar,

Veterinerin reçetesine ek olarak enzim içerikli probiyotik öneririm. Ameliyat edecekler mi antibiyotik sonrası

Merhaba BeautiBird,
Ultrasonda sıvı birikmesi görmediler antibiyotik tedavisi verdi yine de.
Videodaki hekim Mersin’de sanırım.
Anladım geçmiş olsun. Ama siz yine de farklı illerdeki önerdiğim kliniklerle bence iletişime geçin başka görüşler de çıkacak mı bakın.

Enfeksiyon teşhis etmeden antibiyotik önermelerine şaşırdım açıkçası. Ama sonuçta veteriner önermiş kullanın. Gelişmeleri yazın birlikte takip edelim..

Geri