Yuva yapmaya çalışıyorDişi kuşum kafesin dibind inip kağıt koparıyo ve kağıtlari köselerde topluyo
Nasıl yuva yapmaya çalışıyoYuva yapmaya çalışıyor
İkiside kızışmış erkek var yanında zaten üretmek icin almistim ağızlarına yem kusuyolar birbirlerini kasiyolar ama ciftlestiklerini gormedimErkek varmı yanında kuşunuz kaç yaşında
Yuva takılımı kafesteİkiside kızışmış erkek var yanında zaten üretmek icin almistim ağızlarına yem kusuyolar birbirlerini kasiyolar ama ciftlestiklerini gormedim
Yuva takmadım çünkü çiftestiklerini gormedigim icin bide böyle disi kus tak tak ses cikartiyo boyle bi yeri kemiriyorYuva takılımı kafeste
Yuvanın içine ne koyim ve yavrulugu simdi koyimmiTmm iste yumurtlamak istiyor yuvayı vakit kaybetmeden takın yuva hazırlığı yaptıktan sonra çiftleşmeler başlar.
Folluk dedigin yuvarlak bisey var ayriyetten ama talaş yok gazete koyimmi veya boşFolluk varmı az bi talaş koyun
Insallah yanılmayız koyuyorum yavruluguGazete koymayın. Boş kalsın kendisi hazırlar yuvayı. Yuvayı şimdi takın ve kafes sabit kalsın yerinde rahatsızlık vermeyin.
Takın yakında çiftleşmelerede şahit olacaksınız.Insallah yanılmayız koyuyorum yavrulugu
Koydum yavrulugu erkek hemen yavrulugun onune gectiTakın yakında çiftleşmelerede şahit olacaksınız.
Dişi kusa iyi bakacağını kanıtlamaya çalışıyor kuluçka döneminde.Koydum yavrulugu erkek hemen yavrulugun onune gecti
Ve disi kus da kafasini sokuyo bakıyo icine gecen taktigimda bu kadar ilgili degillerdiDişi kusa iyi bakacağını kanıtlamaya çalışıyor kuluçka döneminde.
Hocam disi kuş genellikle yavrulukta ve erkek kuşta yavruluğn önünde gelisme varmı arada 2 si giriyor yavrulugahala görmedim ciftlestikleriniDişi kusa iyi bakacağını kanıtlamaya çalışıyor kuluçka döneminde.
Insallah altina bisey koymadim hala sıkıntı olmaz dimi folluk var altinda onu cevirmisVar yakında yumurta dökmeye başlar