İkisini bir aldim 5 ayi doldurdular. Ama kendileri es tutmadi daha, birbirlerini besliyo yada opuyo biseyler yapiyolar ama ciftlesme yok.dişi kaç yaşında
Erkek gibi cere rengi yakından foto at flashsiz bakalim
Bu kusda erkek cikabilir mi suan kafeste erkek var ama o yemlikle flort mu ediyorDışı kus ama niye çiftleşmeye çalışıyor ilginç. Bi ara levent açar ustada vardı böyle kizismis dışı ama erkekmis. kusu dışı kuşla yanyana koyunca yavruları olmus.
Erkek gibi cere rengi yakından foto at flashsiz bakalim
Eyvallah kardesim sagol. Yuvaligi takmadim yeni uretim kafesi aldim 35x45 lik. Ona koyunca takicam ama disi baya kizismis galiba cereside kahverengiYuvalığı kurdun mu Kurduysan Dişi içine giriyor mu ?
Kuşların çok güzelmiş maşallah
Aksamdan beri defalarca bu hareketi yapiyor erkekte mi hayir yok ? Yuvaligi takiyorum hemenkuş yuvalık istiyor açık net belli ediyor anlamı bu
Ekli dosyayı görüntüle 2638 arkadaşlar kuşları yeni kafeslerine aldım yuvalığı taktım ancak herhangi bir gelişme yok yuvalığa da girmiyorlar dişi erkek kızgın gibi duruyordu. dişi hala erkeği kakıyor sürekli çiftleşme de görmedim hiç bir de kuşların ikisinde de yoğun tüy dökümü var. okuduğuma göre bu süreçte yuvalık çıkarılmalıymış. bana akıl verir misiniz
kızıştırıcı yem takviyesine gerek var mı?
yuvalığı çıkartayım mı ?
dışı kuş kizisiyor tüy dokumu için b vitamini al kısa sürede geçer ama eğer aralarında birbirlerine yem kusma kasima aynı tunekte uyuma ve durma gibi durumlar yoksa eşleşme zor
önder bey direk kafesi alıp yuvalık takmakla yavru alamazsınız, tüyde olduğunu belirttiğiniz kuş var, tüydeki kuş çiftleşmez. ayrıca kafesi alıp direk 2sini atmanız da olmamış şu şekilde yapın, erkeği o yuvalıklı kafeste bırakın, 15 gün süreyle dişiyi eski kafese koyun odada 2side birbirlerini görsünler aynı odada ama yanyana olmasınlar mesafe olsun direk yuvalık alıp kafes alıp hadi bakalım yumurtlayın demek imkansızı istemek zaten hayvan bu kafese alışmamıştır bile asgari 1 ay gerekir kafese alışması için: