Seyit Ali Mercan
Yeni Üye
Tüneği sürekli kemiriyor kızıştığı için sanırım ama eski tüneğini kırılacak vaziyete getirdi bu tüneğini de öyle yapsın istemiyorum ne yapmalıyım?
Asıyorum yemiyor tüneği kemirip duruyor eski tüneğinin durumu buKemirme durumu olağan bir şey. Kafese kemireceği tarzda taze meyve sebze asın. Elma, armut gibi.
Mineral blok alıyorum onu da canı sıkılınca 5 dkda takur tukur kırıp atıyor evde kafayı yedirtecek bana, takkıdı tukkudu zaten tünek 90cm uzunluğunda kuşçularda satılmıyor marangozlara yaptırmam lazım bir de onunla uğraşmak istemiyorumKoctastan hobi çıtası alın. Acayip sert bir odun. 15mmlik yeter. Ben onu kemirebilecegini sanmıyorum. Hep yüzeyi pürüssüz hem sert
Pazar günü bahçeye gideceğim zaten, ayvadan dal keseyim kemirebilirse onu kemirsin bakıyımBen kendim yaptim. Testere ile tam telin girecrgi kadar yonttum.
O daha doğal olur. Kemirdikçe yenilersin olmadı.Pazar günü bahçeye gideceğim zaten, ayvadan dal keseyim kemirebilirse onu kemirsin bakıyım
Yok ona dikkat ediyorum kırıp yere atıyorKıymıklarını yutması sorun olmaz mı? Şu durumda plastik tüneğe bir müddet geçiş yapmak iyi olur mu düşünün.