Dişi kuşumun dışkısinda gairlirk var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerenymn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zerenymn

Yeni Üye
Dışkısında çok sıvı var şu gibi sefaf ve elime diskiladi çok sıcak ve suluydu hasta mı ne yapmam lazım eşiyle kafesini ayirayim mi

Ne zamandan beri böyle dışkılıyor ? Gemel olarak neler yiyip içtiğini yazın detaylı olarak.

Ne zamandan beri böyle dışkılıyor ? Gemel olarak neler yiyip içtiğini yazın detaylı olarak.
Geç fordum kusura bakmayın saat için telefonumda arıza varda şarj olmuyor anca açıldı. Bugün fark ettim bu şekilde diskiladigini genel olarak ne yiyip içtiğini görmüyorum ama normaldede durgun bı kuş bu aralar ekstra durgun gibi geliyor ancak ben yanılıyor olabilirim ayrı kafese alıp gozlemliyecegim yarın

Sürekli böyle dışkılıyorsa normal değil. Sorun olabilir. Konu açarken detaylı bilgi ve görüntü yüklemeniz gerekli.

Sürekli böyle dışkılıyorsa normal değil. Sorun olabilir. Konu açarken detaylı bilgi ve görüntü yüklemeniz gerekli.
Surekli böyle değil ya gayette haraketli aslında bugün saldım yine uçması falanda normal bugün ful disardayim yarın farklı bı kafeste tutucam yemini ne kadar yemiş ne yapmış diskilarina bakmak için yoksa diğer kuşumunki ile karışıyor ya çok önceden dışı kuşum yokken erkek kusumdada olumustu ama geçti hemen birşey olmadi

Hocam genel olarak neler veriyorsunuz anlamında sordum falan tohumu yer diye teapit etmeniz mümkün değil. Takviye falan kullanıyor musunuz vs genel olarak nasıl beslediğinizi yazın.

Hocam genel olarak neler veriyorsunuz anlamında sordum falan tohumu yer diye teapit etmeniz mümkün değil. Takviye falan kullanıyor musunuz vs genel olarak nasıl beslediğinizi yazın.
Genel olarak her zaman kafeste taze versele laga nin klasik muhabbet kuşu yemi var haftada bı kaç kere Gold wings in Multivitamini kullanıyorum haftada bı kaç kerede dal darı veriyorum bazen de yemliklerinin üstüne birazcık yulaf tohumu serpiyorum genel olarak boyle

Dal darıyı çok az ve küçük porsiyonlar şeklinde verin. Mutlaka enzim içerikli proniyotik başlayın. Şuan acil müdahale gerekmiyor ama sık sık gelişmeleri yazın.

Takviye falan derken anlamadım nasıl beslediğini söyledim ama iste klasik yem meyve sebze dal darı yulaf tohumu birde Multi vitamin ve b Complex kullanıyoruz bu kadar yani gördüğüm kadarıyla su ictigini çok görmüyorum ama benim görmediğim saatlerdede içiyor olabilir dal farını severek yiyor ama klasik yemde büyük tohumları ayırarak yiyor gibi geliyor

Takviye falan derken anlamadım nasıl beslediğini söyledim ama iste klasik yem meyve sebze dal darı yulaf tohumu birde Multi vitamin ve b Complex kullanıyoruz bu kadar yani gördüğüm kadarıyla su ictigini çok görmüyorum ama benim görmediğim saatlerdede içiyor olabilir dal farını severek yiyor ama klasik yemde büyük tohumları ayırarak yiyor gibi geliyor
Takviye-probiyotik,multivitamin,vitamin, kalsiyum,çinko,iyot v.b.şeyler için kullanılıyor.

Bu arada vitamin,b vitamini falan bunları haftada kaç kere veriyorsunuz? Suyu her gün tazeliyor musunuz? Su içme suyu mu çeşme mi? Parazit damlası kullandınız mı hiç daha evvel?

Vitamin haftada 1 ver.
Probiyotik haftada 3.
B vitamini haftada 1 ,tüy dökme döneminde haftada 2

Bu arada vitamin,b vitamini falan bunları haftada kaç kere veriyorsunuz? Suyu her gün tazeliyor musunuz? Su içme suyu mu çeşme mi? Parazit damlası kullandınız mı hiç daha evvel?
Suyunu her gün tazeliyorum iki kuşum var iki suluk takioyorum icisiň diye sürekli durduğu yere koyuyorum ve içme suyu kullanıyorum Multi vitamini haftada en fazla 2 kere falan b vitamini bir ker haftada parazit damlasida hiç kullanmadim galiba önemli bir şey ise hemn alayım hangi marka aliyim

Parazit damlası olarak ivermecrtin etken maddeli herhangi bir ilaç olabilir. Veterinerlerden 1 ml alsanız bile yeter. Toplamda 2 damlaya ihtiyacınız olacak.

Ense derisindeki tüyleri üfleyip derisine gelecek şekilde 1 damla damlatacksın. 15 gün sonra 1 damla daha. Bitti. Birkaç gün banyo yaptırma,ilacın etkisi gitmemesi için.
Veterinere yaptırabilirsin ama ücret alabilir senden.
Tek kuşun varsa 2 damla al veterinerden.

Geri