Veysel Doğan Yeni Üye Katılım 27 Eki 2017 Mesajlar 29 Tepkime puanı 2 5 Ocak 2019 #1 İlk defa çiftleşmiş dişi muhabbet kuşum folluk yerine akilli yemlige giriyor icinde yatiyor ne yapmam lazim ?
İlk defa çiftleşmiş dişi muhabbet kuşum folluk yerine akilli yemlige giriyor icinde yatiyor ne yapmam lazim ?
hatice1 Paylaşımcı Üye Katılım 25 Ara 2017 Mesajlar 627 Tepkime puanı 257 5 Ocak 2019 #2 Benim gecen seneki ciftimde oyle yapiyodu yuvalik gibi benimsememesi lazim. Yemligin onune takilan yem yerken uzerinde durduğu plastik varsa onu çıkarın. Orda uzun süre kalamasin diye. Oda çözüm olmazsa yuvaliga alisana kadar akilli yemligi cikarin kafesten normal yemlik kullanin.
Benim gecen seneki ciftimde oyle yapiyodu yuvalik gibi benimsememesi lazim. Yemligin onune takilan yem yerken uzerinde durduğu plastik varsa onu çıkarın. Orda uzun süre kalamasin diye. Oda çözüm olmazsa yuvaliga alisana kadar akilli yemligi cikarin kafesten normal yemlik kullanin.
A albinom22 Emektar Üye Katılım 9 Tem 2018 Mesajlar 1,709 Tepkime puanı 390 5 Ocak 2019 #3 Akıllı yemliği çıkartıp yuvalığa alışmasını sağlayın.
Veysel Doğan Yeni Üye Katılım 27 Eki 2017 Mesajlar 29 Tepkime puanı 2 6 Ocak 2019 #4 akıllı yemliği çıkardım bakalım ne yapacak