Yeni bir erkek aldım
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
Bir sorun var mıdır
Yeni gelen erkekte burun deliklerinin birinin içinde inip kalkan bir şey gördüm nefes aldıkça diğer delikte de dışarıda kahverengi kurumuş bir şey var bu kuşu solunumla ilgili bir sorunu var mı acaba? Birde çok hafif kuyruğu aşağı yukarı hareket ediyor.
szs0shr.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 13 Aralık 2025 tarihinde yüklendi, 3072×4080 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: szs0shr
9qk2fgs.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 13 Aralık 2025 tarihinde yüklendi, 3072×4080 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: 9qk2fgs
n4owc8g.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 13 Aralık 2025 tarihinde yüklendi, 3072×4080 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: n4owc8g
ct9rjc5.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 13 Aralık 2025 tarihinde yüklendi, 3072×4080 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: ct9rjc5
Bir sorun var mıdır
Yeni gelen erkekte burun deliklerinin birinin içinde inip kalkan bir şey gördüm nefes aldıkça diğer delikte de dışarıda kahverengi kurumuş bir şey var bu kuşu solunumla ilgili bir sorunu var mı acaba? Birde çok hafif kuyruğu aşağı yukarı hareket ediyor.
Son düzenleme: