Dişi muhabbet kuşu kızıştı mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 16BRT03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni bir erkek aldım

Bir sorun var mıdır

Yeni gelen erkekte burun deliklerinin birinin içinde inip kalkan bir şey gördüm nefes aldıkça diğer delikte de dışarıda kahverengi kurumuş bir şey var bu kuşu solunumla ilgili bir sorunu var mı acaba? Birde çok hafif kuyruğu aşağı yukarı hareket ediyor.

Son düzenleme:
Yarım çay bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı karbonat ekleyin. Ilıklaşınca Burun deliklerine 2 şer damla damlatın günde 3 defa gelişmelere göre ilaç gerekebilir.

Niye sürekli böyle hareketsiz, çekingen inşallah yeni geldiği içindir

Hasta olma ihtimali yüksek. Veterinerden enroflaksasin etken maddeli bir ilaç alıp başlayın. Elinizi çabuk tutun kuş kötü durumda.

Aslında o fotoğraftaki kadar kötü bir durum yok. Yem yiyor, dişi kuşun hareketlerine karşılık veriyor yani ufak kavgalar, çok da bir halsizlik gözlemlemiyorum birde eğer hastalık varsa dişiye de bulaşır mı?

Son düzenleme:
Hocam bize ne atarsanız onu görürüz madem öyle video paylaşsaydınız daha iyi anlardık. Resimde perişan görünüyor hayvan. Multi vitaminle olacak iş değil. Siz elinizi çabuk tutuğ video paylaşın. Fotografa göre durum krtik.

Hal ve hareket bakımından iyi gözüküyor tüylerini düzeltiyor, az önce dişi kuşla beraber öttüklerinden gördüm, dişi kuşa kur yapıyor hal ve hareketlerinde sorun yok yani Bir de anladığım kadarıyla bu kuş yeni tüyden çıkmış kafasında minik minik tüy kapsülleri var.

Son düzenleme:

Hal ve hareket bakımından iyi gözüküyor tüylerini düzeltiyor, az önce dişi kuşla beraber öttüklerinden gördüm, dişi kuşa kur yapıyor hal ve hareketlerinde sorun yok yani Bir de anladığım kadarıyla bu kuş yeni tüyden çıkmış kafasında minik minik tüy kapsülleri var.
Hocam size ne demeli şimdi ? O perişan görünümlü fotogeafı atıp ilaç tavsiye etmemizi mi istediniz ? Videoda durum çok farklı. Şimdilik probiyotik ve multi vitaminle destekleyin onu. Durumu kötüleşirse video atın ilaç başlarız.

Evet

Geri