Dişi muhabbet kuşu yumurtlayacak mı?

16BRT03

Yeni Üye
Katılım
28 Eyl 2025
Mesajlar
21
Tepkime puanı
0
Sizce dişi kuş yumurtlayacak mı:

İlk önce erkek kuşun dişi kuşa kur yaptığını gördüm sonraki zamanlarda erkek kuşun dişi kuşun üstüne çıktığını gördüm fakat tam olarak çiftleşmeyi gördüğümden emin değilim son birkaç gündür de dişi kuş yuvaya çok sık giriyor ve yuvada bekliyor popoda da şişlik var gibi
 
Evet yüksek ihtimalle yumurtlayacaktır.
 
Sıkışma olmasın dikkat edin. Kaç gündür şişlik var
 
Çok zorlanmış yumurtlarken belli oluyor. D vitamini ve calsiyum takviyesi yaparsanız daha rahat yumurtlatacaktır. Ama hızlı olmak şartıyla en geç yarın başlamalısınız. Yumurta sıkışması olursa iş sarpa sarar. Hatta bir miktar uçmasına da izin verebilirsiniz. Kaslatının gevşemesini sağlamak adına.
 
Yuvalıkta olur ama genelde kuluçka başlatmazlar. Nadiren başlatan da oluyor. Kulun karakterine göre değişiyor yani. Ama bğyük ihtimalle ısıtmıyordur yumurtayı.
 
Geri
Üst