Dişi muhabbet kuşumun dışkı değişikliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saliha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saliha

Meraklı Üye
Önceki konulardan dolayı karışıklık olmasın diye yeni konu açmak istedim. Dişi kuşum yaklaşık 1.5 yaşında dışkıda renk değişikliği ve kabarması olduğu için 7 gün flagly 14 gün de triflucan kullandım (evde başka kuşum kursak mantarı ve solunum yolu enfeksiyonuydu)ilaçlar biteli 10 gün oluyor dişi kuşumun yaklaşık 2 haftadır dışkısı her zamnki boyutundan büyük ve renk değişikliği var uzun zmandır tüy döneminde tüy dökümü bitti ama eskisi gibi çıkmadı tüyleri hala kanat altında ve gözlerinin kenarlarında açıklık var hareketlerinde bir sorun yok ötüyor uçuyor kabarma faln da yok düzelmesi için ne yapmalıyım?

Hocam kuşta hormonal bir sıkıntı var. Muhtemelen karaciğer temelli bir sorun. Eski konuda önermiş miydim hatırlamıyorum ama powerchol, carnitin ve betain içeren ürünlerle desteklenmeli.
Dışkılar bahsettiğiniz kadar büyük gelmedi bana ama renk itibariyle sindirim sorunu yaşıyor gibi buda karaciğerden kaynaklı büyük ihtimalle. Her gün enzim içerikli probiyotik verin diğer takviyelerle beraber.

Sarı civciv maalesef kilolu. Yani görünen öyle. Hassas teraziniz varsa ölçüm yapar mısınız?

Hocam kuşta hormonal bir sıkıntı var. Muhtemelen karaciğer temelli bir sorun. Eski konuda önermiş miydim hatırlamıyorum ama powerchol, carnitin ve betain içeren ürünlerle desteklenmeli.
Dışkılar bahsettiğiniz kadar büyük gelmedi bana ama renk itibariyle sindirim sorunu yaşıyor gibi buda karaciğerden kaynaklı büyük ihtimalle. Her gün enzim içerikli probiyotik verin diğer takviyelerle beraber.
Şuan 2 hafta kadar bir süre için yeni bir ürün alamıyorum alana kadar sedochol ve entrobac probiyotik kullansam olur mu

Geri