DalinBaykus
Meraklı Üye
Merhabalar, disi erkekten boyut ve yas olarak kucuk olmasina , kafese sonradan gelmesine ragmen cok baskin ve surekli erkegin pesinde , ayagini atiyor ve erkek nereye giderse gitsin takip ediyor , erkek onu beslese de bi sure sonra disi buaralar saldiriyor. Boynunu isirmaya calisirken gordum az once bnm mudahalemle ayrilip birbirlerini kasimaya basladilar.
Disinin surekli erkegin uzerine ayagini koymasi , surekli arkasindan gidip kuyrugunu tutmaya calismasi fln normal mi ? Kafeste yuvalik yok , cogalmalari gibi bir istegim de yok ama mutlu bir cift olmalarini istiyorum
Videolarini da ekledim , tam anlattigim gbi bir anlarini yakalayamasamda disinin takibi, erkegin kacisi gozukuyor.
photos.app.goo.gl
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Disinin surekli erkegin uzerine ayagini koymasi , surekli arkasindan gidip kuyrugunu tutmaya calismasi fln normal mi ? Kafeste yuvalik yok , cogalmalari gibi bir istegim de yok ama mutlu bir cift olmalarini istiyorum

Videolarini da ekledim , tam anlattigim gbi bir anlarini yakalayamasamda disinin takibi, erkegin kacisi gozukuyor.

0 new items by Özlem Fırtına

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi