Salihh Meraklı Üye Katılım 2 Tem 2018 Mesajlar 238 Tepkime puanı 16 28 May 2020 #1 Sakatlığı olan yavrumu elime alıp kontrol etmek için yuvayı açtırmıyor yaklaştığımda bağırıyor. Nedeni nedir acaba yardım edermisiniz.
Sakatlığı olan yavrumu elime alıp kontrol etmek için yuvayı açtırmıyor yaklaştığımda bağırıyor. Nedeni nedir acaba yardım edermisiniz.
ADRIAN Moderatör Yönetici Katılım 15 Nis 2019 Mesajlar 6,778 Tepkime puanı 3,892 28 May 2020 #2 Salihh' Alıntı: Sakatlığı olan yavrumu elime alıp kontrol etmek için yuvayı açtırmıyor yaklaştığımda bağırıyor. Nedeni nedir acaba yardım edermisiniz. Genişletmek için tıkla ... Çocuğunu koruyor
Salihh' Alıntı: Sakatlığı olan yavrumu elime alıp kontrol etmek için yuvayı açtırmıyor yaklaştığımda bağırıyor. Nedeni nedir acaba yardım edermisiniz. Genişletmek için tıkla ... Çocuğunu koruyor
Salihh Meraklı Üye Katılım 2 Tem 2018 Mesajlar 238 Tepkime puanı 16 28 May 2020 #3 ADRIAN' Alıntı: Çocuğunu koruyor Genişletmek için tıkla ... Önceden yapmıyodu bu kadar ondan şüphelendim
ADRIAN' Alıntı: Çocuğunu koruyor Genişletmek için tıkla ... Önceden yapmıyodu bu kadar ondan şüphelendim